Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 28 april 2014

Lieve liefste

Zij schreef: Het is alweer bijna twee maanden geleden dat we elkaar hebben leren kennen.

Wat is de tijd voorbij gevlogen en wat is er veel gebeurd. Je hebt mijn hart stapje voor stapje weten te veroveren. Geen berg van mij is je te hoog en geen dal te diep, als ik denk dat ik het niet kan of ’t niet weet laat je mij het tegenovergestelde zien. Jouw geduld, kracht, positiviteit, openheid, zorg en enorme liefde laten mijn hart sneller slaan en maken dat ik dag na dag verliefder op je word. Ik wens je een gelukkig, gezond en liefdevol 2014 met veel momenten om samen te genieten.

Na drie maanden bleek dat onze levens toch niet bij elkaar pasten. Mijn eerste match4me lief was een feit! Nooit hoorde ik haar terug…

Zes maanden later beleef ik terug dit online avontuur. Niet opgeven zei men mij, je zal ooit je lieve liefste vinden.


geplaatst door Foks - 5466 keer gelezen

beoordeeld 1.88/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be