Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 27 april 2014

Proost!

Vandaag was een bijzondere dag. Je zou 37 jaar zijn geworden. Dat is tien jaar meer dan de leeftijd waarop ik afscheid nam van jou. En dat moment was na tien geweldige jaren samen. Jaren waarin we precies hebben gedaan wat we ieder en vooral ook samen graag wilden doen.Tien prachtige jaren om op terug te kijken. Jaren zonder spijt, vol vreugde en plezier. Zeker ook ook met moeilijke momenten, maar dat heeft aan de liefde nooit iets afgedaan. Als kroon op ons geluk de geboorte van onze zoon en later nog een zwangerschap.

’Het is goed, ga maar’ zei ik toen ik bij je kwam en wist dat we het leven niet langer meer samen zouden kunnen delen. En zo is het voor mij nog steeds. Ondanks het enorme verdriet en de angst waarmee ik lang naar de toekomst heb gekeken ben ik dankbaar en ervaar ik nog steeds het intense geluk van de jaren samen met jou.

Vandaag hef ik het glas en proost op jou!


geplaatst door Jolie - 5224 keer gelezen

beoordeeld 4.05/5 (21 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be