Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 13 april 2014

Single met grote kinderen

Het leven van een single met grote kinderen kan heel rustig, ontspannen en stil zijn. Tijd genoeg om een boek te lezen, het liefst nog opgekruld in de sofa. Heerlijke momenten zijn dat: vanaf het moment dat ik de eerste bladzijde opensla, gooi ik mij mee in het verhaal. Ik kan mezelf helemaal verliezen in een knap geschreven brokje proza, leef mee met de hoofdpersonages en wil vooral graag zo snel mogelijk door naar het einde, om enige tijd later een welwillend nieuw exemplaar in handen te nemen.

Het begint gewoonlijk met het uitkiezen van een boek, of beter gezegd, het ontdekken er van. Liefst in een klein onbeduidend boekenwinkeltje, dat plots op mijn weg ligt in een vreemde stad. Dwalen tussen de gevulde planken, aangesproken worden door een coverfoto, door een titel, een onderwerp, het maakt niet uit waardoor. Boeken aanraken, door mijn handen laten glijden en dan het moment waarop ik ‘het’ in handen krijg. Ik kies heel intuïtief, laat me verleiden. En oh zo vaak is het net datgene wat me op dat moment ook echt kan raken.

Het leven van een single met grote kinderen kan ook heel hectisch, druk en zalig overrompelend zijn. Dan gaat de telefoon met de vraag ‘Ben je thuis vanavond? Eten we dan samen? Oh ja, en mijn vriendin komt mee.’ Uiteindelijk zijn ze er dan allemaal tegelijk, met de partners, heel onverwachts, en wordt het een avond uit duizend. Met hun reisverhalen, kleine plagerijen naar elkaar toe en zoveel warmte. Letterlijk en figuurlijk. Dan wordt de barbecue bovengehaald, iedereen druk heen en weer rennend om samen een maaltijd te bereiden om dan zalig ontspannen te tafelen tot een gat in de nacht. En dan vertrekken ze weer, elk naar hun eigen stekje en blijf ik voldaan glimlachend achter.
De balans tussen de twee is niet altijd evident.

 


geplaatst door Elske_63 - 5279 keer gelezen

beoordeeld 2.45/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be