Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 28 mei 2014

HOOFDSTUK 1

Alweer zit ik boven een maagdelijk wit blad. Met mijn pen in de aanslag, wachtend op de woorden die de schrijfstok zal produceren. Nieuwsgierig als een kind dat uitkijkt naar de komst van de sint, nieuwsgierig naar het verhaal dat nog geschreven moet worden.
Elk woord, nee, elke letter doet me verlangen naar het vervolg. Een vervolg dat in mijn fantasie zoveel mooier is dan de onafgewerkte, door vocht aangetaste hoofdstukken die in de kelder van mijn bestaan langzaam wegrotten. Hoofdstukken waarvan sommige pagina’s ondertussen vastkleven aan elkaar en waarvan stukken verdwenen zijn, die netjes weggeblokt werden door grijze cellen die het beter vonden om ze verticaal te klasseren omwille van mogelijke nutteloze inspanningen om er toch iets moois uit te distilleren.


En toch is dat verlangen naar een nieuw boek nog nooit zo groot geweest. Een boek dat me doet duizelen, dat me in extase brengt bij de aanraking van elk blad dat ik omdraai. Smachtend naar een volgende pagina vol verrassende wendingen. Een ontdekkingstocht naar de volgende alinea die mij dichter bij mijn dromen brengt, dichter bij dat grote verlangen waar we met zijn allen zo naar hunkeren. Een boek dat trilt van energie en me vleugels geeft. Waardoor ik met verbaasde blik aan de horizon kan zweven, genietend van de nieuwe wind die door mijn haren waait.


Ik voel het echt, dit wordt niet zomaar een reis. Nee, dit is het begin van alles. Dit wordt hoofdstuk 1. De wedergeboorte van een ziel die zonder zichzelf te verloochen, zich een weg baant in een wereld die zijn geheimen maar langzaam prijsgeeft. Ons steeds weer met onszelf confronteert en onszelf in vraag doet stellen. Omdat we simpelweg zelf ook beter willen worden in zaken waarin we het vroeger misschien zelf lieten afweten.

Waar het me zal leiden weet ik nog niet, maar de overtuiging dat het goed wordt is onaantastbaar aanwezig.


geplaatst door JohnDoe6 - 5615 keer gelezen

beoordeeld 3.4/5 (30 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be