Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 16 juli 2014

Morgen is er nog een dag...

Ik heb het daten even aan de kant geschoven. De tijd ontbreekt me op dit moment. Hoewel ik twee maanden (of beter 9 weken) vakantie heb, is die behoorlijk vol geboekt. Het zit namelijk zo dat ik een huis gekocht heb! Dat maakt me behoorlijk fier. En ik heb een deadline, over exact 12 dagen verhuis ik!

Tof tof tof, uiteraard. Maar wat een werk. Zo gaat het altijd, een huis ziet er super in orde uit als je het gaat bekijken maar blijkt achteraf toch wel wat meer renovatie nodig te hebben. Dus ben ik al dagen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aan het schuren, verven, poetsen, gaten opvullen en spleten dichtspuiten ;-)

Elke avond ga ik doodop slapen om na een paar uur al opnieuw wakker te worden. Ik barst van energie en van waar die plots komt, weet ik niet. Mijn geest is compleet vrij dankzij het fysieke werk en weet je wat? Ik geniet! Ik geniet met volle teugen van wat ik verwezenlijk. Wat is handenarbeid toch een dankbare job, je ziet onmiddellijk resultaat en dat geeft een enorme voldoening. 

Sinds lang geen muizenissen in mijn hoofd, geen eenzaam gevoel en vooral ik voel me goed! Dit is een aanrader voor iedereen die mentaal in een dipje zit! Ga aan het werk, zoek een project waar je je kan op smijten. Man of vrouw, dat maakt niet uit. Dus stop met naar het scherm te zitten staren en te onderzoeken met welke auto je moet rijden of wie je was in je vorig leven of weet ik veel. Doe iets! Word moe en vuil en geniet! 

En als de paniek toeslaat omdat de tijd zo kort is, denk dan gewoon: morgen is er nog een dag...


geplaatst door Knots - 5528 keer gelezen

beoordeeld 3.35/5 (20 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be