Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 9 juli 2014

REGEN EN WIND

De last minute reizen gaan als warme broodjes over de toonbank en de zalige zon heeft haar ziel verkocht aan de hoogstbiedende. Daar waar ze onlangs haar warme armen op mijn schouder legde, verstopt ze zich nu alsof het niets te betekenen had. Ze kuste me op mijn hoofd en liet uitschijnen dat ze er altijd zou zijn, maar nu ze laat regen en wind de parasol op mijn lievelingsplekje geselen, mijn eigenste terrasje. Mijn maatje op eenzame en sociale gelegenheden. Daar waar ik me thuis voel, tot rust kom en de wereld anders bekijk. Daar waar ik haar het meest nodig heb.
Schijn bedriegt. Moet ik dat echt geloven? Of is ze zich aan het bezinnen? Is ze spitsvondige manieren aan het bedenken om me nog meer warmte toe sturen dan ze al deed? Is ze aan het uitzoeken hoe ze moeder natuur kan manipuleren om nog meer bij mij te kunnen zijn? Ik hoop dat ze de regen en de wind in de luren aan het leggen is. In mijn fantasie zit ze, geconcentreerd als een leeuwin achter één of andere donderwolk te wachten tot die twee haar territorium binnendringen. Om dan toe te slaan en met haar vervaarlijk klinkend gebrul, scherpe klauwen en alles verscheurende tanden geen spatje water van de regen en geen zuchtje van de wind over te laten. Zodat ze me kan knuffelen en verwarmen van oud tot nieuw.


Anderzijds kan het ook dat ze me voorgoed verlaten heeft. Zou ik iets verkeerds gezegd hebben of heb ik haar niet de liefde gegeven die ze eigenlijk verwachtte en verdiende, Zou het kunnen dat ze haar warmte op iemand anders straalt en dat ze me dat niet durft te vertellen? Zou het kunnen dat ze stiekem wachtte tot ik er effe niet was om dan haar stralen te nemen en niet meer terug te keren. Zonder afscheid?


Ze heeft me nu wel uit mijn lood geslagen. Ik kan niet eens mijn terrasje op en loop verloren van de keuken naar de zithoek en weer terug.


Ik mis haar. Enorm. Dus als jullie haar zien, kunnen jullie haar dan zeggen dat ik van haar hou? Zouden jullie dat voor me willen doen?


geplaatst door JohnDoe6 - 5437 keer gelezen

beoordeeld 3.12/5 (25 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be