Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 12 september 2014

Geen doekjes om

Geef het maar toe. Het wordt herfst en de dagen korten met het dag en de minuut. Het is nog geen half september en het donkert al om half negen 's avonds.Hoe heb ik het ooit kunnen maken om nog eind oktober de plas over te steken voor een paar dagen Engelse zuidkust? Het zal de gekte van die zomer en de overdag nog genoten indian summer geweest zijn. Een jaar voordien, in een combinatie van gevoelsintensivering en bewustzijnsexpansie, had ik met vet krijt een streep gehaald door de al te lang doorstrompelde farce van een steeds ongelukkiger makend huwelijk. De zelfbevrijding was heilzaam, en ook de daarop volgende uitbarsting van seks. Maar aan de vrouw waarmee ik die deelde was geen test van duurzaamheid besteed, want bij een lichte bries ging zij al overstag; de tweede zomer liet ik haar maar varen. Een paar weken geleden nog zag ik haar ex van toen, maar aan die nymfomane del hebben we geen woorden vuil gemaakt. We dronken een trappist op het leven van vandaag, ruim dertig jaar later.
Vandaag al oude mannen of het scheelt weinig, al heeft 69 zo zijn eigen speciale geneugten nietwaar? Er hoeven geen doekjes om. Vandaag is best nog de moeite van het leven waard; en voor lang nog, zo mag ik hopen.
Laatst nog ging een gesprek met een dame over seksuele voorkeuren, en maakte ik eruit op dat wij incompatibel zouden zijn. Jedes Tierchen sein Plaisierchen, en aangezien op onze leeftijd procreatie zoal nog mogelijk dan toch ongewenst zou zijn, kan men zich beter op het genieten focussen.
Maar je moet er met twee voor zijn. Bevredigende triootjes kan ik me maar voorstellen op één manier, waar de dame in kwestie nu juist ook al in duo tegen was.
En dus ging het gesprek over op een ander onderwerp.
Over hoe snel het tegenwoordig alweer donkert, bijvoorbeeld.


geplaatst door kLikje - 5453 keer gelezen

beoordeeld 2.19/5 (26 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be