Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 16 oktober 2014

Hier ben ik weer!

Hier ben ik weer terug na een lange afwezigheid. Dat had een goede reden: ik dacht dat ik haar gevonden had... Want... het voelde meer als 6 weken lang heel erg goed aan.

Ik had haar nog nooit op de site gezien en blijkbaar zat ze, net zoals ik, in een “dating dip”. Mijn eerste bericht was slechts 5 regels lang en haar antwoord was ook zeer kort. Maar van dat eerste bericht, voelde ik dat er iets was: het was spontaan, losjes, intelligent, grappig.

We hebben eerst een paar weken gecorrespondeerd. Het voelde goed: de klik, die ik van het begin voelde, werd steeds duidelijker. De berichten werden langzaam langer, gingen over de limiet van het berichtenveld, dus zijn we maar overgeschakeld op mail. Niet zo lang daarna hebben we elkaar ontmoet...

Onze eerste ontmoeting duurde 10 uur: helemaal onverwacht, totaal spontaan. Meestal duurt voor mij een eerste ontmoeting een paar uren, maar dit bleef de hele tijd spontaan en heel erg goed voelen. We hebben de dag afgesloten in dezelfde taverne, waar we ’s morgens ontbeten hadden.

Daarna hebben we elkaar nog een 6-tal keren ontmoet, elke keer ging het dieper en werd het meer intens, althans voor mij. En voor zover ik haar lichaamstaal kon lezen, was dat bij haar ook het geval.

Zelfs onze kinderen hebben elkaar een paar keer ontmoet en dat viel ook allemaal wonderwel tezamen.

Tot op een zaterdag, waar, na een hele fijne avond, ik blijkbaar te dicht bij haar gekomen ben. Neen hoor, niet wat jullie denken: het was erg onschuldig. En toen is ze beginnen nadenken.

We hebben de dag erna via berichten met elkaar gepraat. Ik heb haar gezegd, dat ik een zeer geduldig persoon ben, dat zij het is en onze vriendschap, waar het voor mij om gaat. En voor de rest zien we wel, hoe het groeit en evolueert.

We hebben elkaar een paar dagen later nog 1x ontmoet en samen gegeten en gepraat. Het was anders. Ik besef nu, dat ik toen ook zenuwachtiger was: ik was bang om iets fout te doen. Maar toen we afscheid namen, voelde het voor mij terug goed. Ik kreeg nog een prachtig spontaan compliment over mijn ogen... Ik stond versteld en was zo blij verrast. Ik dacht echt, dat we dat moment van die zaterdag aan het verwerken waren: dat het een “accident-de-parcours” was.

Maar toen is ze het contact beginnen afbouwen.... tot ik merkte, dat ik geblokkeerd was in haar telefoon. Een paar mails, een paar berichten, helemaal geen antwoord: geen “het werkt niet tussen ons”, geen “ik wil liever niet meer met je praten”, niets... gewoon verdwenen.

En nu ... nu blijf ik met vragen zitten. Heb ik iets verkeerds gedaan? Waarom wilde ze er niet over praten? Wat is er zo misgegaan, dat ze het kind met het badwater heeft weggegooid.

Ik weet het niet. Ik zoek het bij mezelf. Maar een goede vriendin zei me: “Jij kijkt naar jezelf en probeert altijd van je fouten te leren. Je stelt je altijd open om te luisteren en te leren”. Ik weet wel dat ze gelijk heeft, maar dat maakt het niet gemakkelijker om wat er gebeurd is voor mezelf te plaatsen.

Maar een maand, na het laatste contact, ben ik nu dus terug. Het eerste wat ik gedaan heb, is mijn profiel scherper gesteld. Ik weet nu nog veel beter wat de klik voor mij doet ontstaan. Wie weet gebeurt het nog wel eens een keer. En sluit ik hier definitief de deur...

Maar tot zolang... ben ik weer terug en blijf ik blogs schrijven. En ik hoop dat die jou kunnen inspireren :)


geplaatst door Steffo - 5089 keer gelezen

beoordeeld 3.52/5 (21 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be