Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 20 oktober 2014

Ook dat is liefde

Zaterdagochtend, 4 oktober. Door mijn oude wekkerradio klonk de krachtige stem van Adele. Geen tijd om er van te genieten,want er stond die dag heel wat op het programma. Het was de trouwdag van mijn nichtje en daar wou ik absoluut niets van missen.


De eerste 20 minuten werden al dadelijk opgeëist door mijn trouwe viervoeter. De Engelse Bulldog vond dat zij eerst haar wandeling nodig had. Nadien nestelde ze zich terug op haar vertrouwde plaats om haar slaapje verder te zetten.
Mijn volgende uren werden besteed aan een bezoek bij de kapper en de nodige opsmuk. Het resultaat zag er best bevredigend uit, tot plots die opsmuk helemaal niet meer belangrijk was. Mijn hond lag levenloos in haar zetel. Zo onverwachts, zonder voorteken. Ik stond perplex en wist niet direct wat te doen. Minutenlang bleef ik bij haar zitten, vol onbegrip. Uiteindelijk had ik toch maar de moed bijeen geraapt om de nodige maatregelen te treffen. Daarna haastte ik me naar het gemeenthuis voor de plechtigheid. Wat een contrast...
Later op de dag volgde een korte huwelijksceremonie. Er hing daar veel liefde in de lucht. Wat is er mooier dan twee mensen die elkaar trouw beloven in goede en kwade dagen. Daar word ik nu eenmaal emotioneel van en moest dan ook moeite doen om mijn tranen te bedwingen. Het gemis van een partner en die echte liefde komen op zo'n momenten sterker naar boven. Daarbij kwam dan nog het verlies van mijn hond. Het was even moeilijk maar heb uiteindelijk toch nog proberen te genieten van het feest.
De volgende dagen voelde ik pas echt het gemis van mijn hond. Het was zo stil in huis, geen verwelkoming bij thuiskomst, geen wandelingetje meer, geen "gevecht" meer voor het beste plaatsje in de zetel. Ik besefte dat ze al die jaren vele lege en moeilijke momenten van mij heeft opgevuld, ze was er altijd, soms koppig maar toch heel trouw. Die dagelijkse knuffels verdiende ze dan ook wel. Wat zag ik dat beestje graag. Naar mijn mening kan ook dat gecatalogeerd worden onder die grote noemer "LIEFDE", laat het dan wel op een andere manier zijn.


geplaatst door Leen_N - 5052 keer gelezen

beoordeeld 3.83/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be