Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 11 november 2014

Types...

Wanneer ben je iemands type? Zit dat enkel in uiterlijkheden? Is dat waar we als mens volledig op  af gaan? Of gaan we ook op andere zaken af?

Ik hoor nogal eens dat ik iemands type niet ben ;) Geen probleem, ik hoef ook niet iedereens type te zijn natuurlijk. Maar de vraagt die in mij op kwam: wat voor type ben ik eigenlijk in de ogen van anderen? Als je naar de foto van iemand kijkt, wat denkt men dan te zien? Ergens is het natuurlijk zeer oppervlakkig, maar aan de andere kant moet er een aantrekking zijn.

Het deed me ook wel nadenken over hoe ik naar foto's van mannen kijk. Kijk is daar met een zelfde oppvervlakkige oog na? ik vermoed van niet, of vaak niet. Ik vind het vooral belangrijk hoe iemand schrijft, op welke manier dat matcht bij hoe ik in het leven sta, of er overeenkomsten zijn. Maar wel zijn allemaal mens en er moet idd een bepaalde antrekking zijn.

Tja, wellicht ben ik geen poppetje, geen barbiepopje zeg maar. Ik ben en blijf graag mezelf, natuurlijk, puur, open. En dat daar vast wel iemand bij gaat passen die dat ook zoekt in een vrouw.

Wij mensen zitten toch boeiend in elkaar...

 


geplaatst door Jolanda1 - 5141 keer gelezen

beoordeeld 2.2/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be