Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 27 november 2014

Verstoppertje

Hallo jij daar... die hier verstoppertje speelt. Ja, ik heb je gezien hoor, nu je profiel weer eventjes zichtbaar staat.

Ik zie je en je valt me op in de lijst... ik heb je nog niet eerder gezien ofwel heel lang geleden. Ik trek mijn stoute schoenen aan en begin een bericht naar je te schrijven.

Maar als ik mijn bericht verstuurd heb en mijn mailbox controleer, is het bericht weg en je profiel ook... je hebt je weer verstopt...

Je bent niet alleen.... andere vrouwen doen het, veel mannen doen het, maar dat heb ik van horen zeggen.

Ik begin je wat beter in de gaten te houden. Ja... dat gebeurt bijna dagelijks met regelmaat, een paar keer per dag. Wat drijft jou?

Heeft iemand je hart hier gebroken? Verstop je je voor die persoon? Bang dat hij je terug vindt en contacteert? Of heb je een stalker achter je?

Of zit je in een dating dip, maar kan je het toch niet laten om hier af en toe even te komen kijken? De site kan wel verslavend zijn. Je gevoelens in je leven blijven hetzelfde en er blijft die hunkering, maar je ziet op tegen de ontmoeting of bent bang voor de ontgoocheling.

Misschien word je wel overspoeld met berichten en is dit de manier om zelf te kiezen met wie je wil contact opnemen en schrijven?

Maar misschien is er een persoonlijke reden in je leven waarom het beter is om niet altijd zichtbaar te zijn?

Of misschien is dit een spelletje voor jou?

Weet je... ik snap je wel hoor. Ook mijn hart is al eens gebroken en in die periode had ik ook geen zin om te praten. Ook ik zit soms in een dating dip, maar kan het toch niet laten om af en toe te komen kijken...

Het probleem van te veel berichten heb ik niet... dat zal wel een “mannenprobleem” zijn? :)

Maar vooral: voor mij is dit geen spelletje. Ik ben hier met mijn gedachten en echte gevoelens. Daar kan je beter niet mee spelen.

Misschien heb je persoonlijke redenen en die respecteer ik. Misschien kom je mettertijd hier wel weer vaker terug. Maar tot dan, als ik me aan meld en je foto in de lijst zie verschijnen, dan glimlach ik en fluister je toe: “Hey, daar ben je weer... welkom terug” :)


geplaatst door Steffo - 5062 keer gelezen

beoordeeld 2.05/5 (22 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be