Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 7 december 2014

Kerstmis. Eenzaam voor singles?

Kerstmis... Ik geniet er zelf enorm van! 

Of ik nu alleen ben of niet. Het is een periode van warmte, gezelligheid, sfeervol. Ik heb twee mooie kinderen dus die maken deze periode de moeite waard, gezellig, druk, levendig. maar op kerstavond en kerstdag ben ik alleen. De kids zijn bij mijn ex. Na wat nadenken besloot ik die momenten gewoon alleen te zijn. Wat lekkers koken, glaasje wijn erbij, muziekje. Ik vermaak me wel.

De dagen er voor en erna vier ik kerst met mijn kindjes. Ze hebben toch weinig tijds besef, dus ik dan ook ff niet ;)

Vele singles vinden deze tijd van het jaar het allermoeilijkst. En dat ik kan ik me voorstellen. mijn zijn er geen kinderen. Of zijn ze het huis al uit en komen ze niet op bezoek. Wat doe je dan die dagen als je niet wordt uitgenodigd?

Misschien kan je ergens vrijwilligerswerk gaan doen! Of gewoon lekker gezellig maken voor jezelf! Of wellicht zijn er nog wel vele andere alleenstaanden die ook ook een gezellige avond willen en kan je dat samen voegen?

Maar hoe dan ook... Deze dagen zou ik natuurlijk ook het liefst met een lieve partner doorbrengen. samen genietend van de sfeer, van elkaar, van een glas wijn en de romantiek rond deze dagen. Toch heb ik intussen een beetje geleerd te genieten van de tijd die ik alleen ben en niet te treuren om wat er niet is.

Ik ben wel benieuwd hoe andere singles deze dagen invullen!


geplaatst door Jolanda1 - 5339 keer gelezen

beoordeeld 1.78/5 (27 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be