Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 31 december 2014

Toch kwam die ene voorbij....

Net op het moment dat ik besloot niet meer te gaan daten voorlopig en dat ik het best gezellig heb met de kinderen zo.. Op het moment dat ik dacht: het is wel eventjes welletjes geweest met contacten leggen.... Ik ga gewoon andere dingen doen en kijk over een tijdje wel weer eens.  Want er is tenslotte meer in het leven!Ik keek nog een keer even op relatieplanet, de andere datingsite, waar ik al in geen tijden meer op gekeken had. De berichten kwamen al tijden om een of andere reden in mijn spambox terecht. Maar toevallig zag ik dat ik een bericht had gekregen van een leuke man niet te ver uit mijn buurt. Een man met humor, zag er aardig uit, diepgang. maar had ik er eigenlijk nog wel zin in om te gaan daten? Ik hield de boot af en zei ook: ik ben er niet aan toe op dit moment.

Hij bleek een doorzetter te zijn, net als ik zelf eigenlijk ook ben. Hij bleef me schrijven en de gesprekken werden leuker en leuker. Na drie weken dan toch maar een date, het klikte veel te goed om het zomaar te laten schieten. maar ik zei er wel bij: ik heb eea meegemaakt, doe rustig aan met me, geef me wat tijd ook.

We ontmoeten elkaar, en nu, nog geen twee maanden verder, lijkt het wel alsof we onze toekomst samen al gepland hebben. Het klikt geweldig tussen hem en mijn kids, en tussen mij en zijn kids. mijn zoon met een lichtere vorm van autisme voelt zich enorm goed bij hem, en ik heb een heel goed contact met zijn meervoudig gehandicapte zoon. Kerst vierden we samen, hij ontmoette mijn ouders met kerst. Ik ontmoette zijn ouders en van rustig aan doen (zoals ik het wilde) is al lang geen sprake meer......

 

We gaan er voor samen. Opeens lijkt liefde te zijn wat liefde hoort te zijn en zoals ik het nooit kende. Onze levens schuiven zo gemakkelijk in elkaar. Hij vult mij aan en helpt me met de dingen waar ik niet goed in ben of waar ik geen tijd voor heb. Ik help met hem zijn zoon zodat zijn andere zoon wat extra aandacht krijgt.

2014 was een turbulent jaar. Ik begon het jaar dood ongelukkig, en in februari stapte in eindelijk, na vele ongelukkige jaren eindelijk uit mijn relatie. Het jaar eindigt onverwacht zeer mooi en samen gaan we ervoor. Ik ben 35 en duidelijk niet te oud om eindelijk te ervaren hoe het ECHT hoor te zijn....

Ik wens jullie allemaal veel liefde  en geluk toe in 2015!


geplaatst door Jolanda1 - 4989 keer gelezen

beoordeeld 2.82/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be