Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 31 december 2014

Van oud naar nieuw...

Het vorige jaar is weer voorbij, het nieuwe jaar staat weer te wachten....

Toegegeven, het is allemaal wat overroepen, dat oud naar nieuw. De hele wereld leeft hiernaar toe. Tijdzone over tijdzone gaat over van 31 december 2014 naar 1 januari 2015. Iedereen drinkt champagne en je wenst elkaar het beste.

Je maakt voornemens, die je de volgende dag al bijna vergeten bent, met die kleine of grote kater, die in je hoofd vervaarlijk zit te grommen :)

Een werelds groepsgebeuren en je moet eraan mee doen of je bent een zielenpoot.

Hoe vaak is me deze week gevraagd wat ik ga doen? Niks... bijzonders. Ik ga rustig thuis zitten: ik heb wat lekkere hapjes gekocht, ik ga wat tv kijken, wat gitaar spelen en rustig genieten van mijn avond.

Gisteren sprak ik nog met iemand, die op 31 december verjaart. “Oh tof”, zei ik, “je kan altijd wel met reden een feestje houden”.

“Helemaal niet zo tof”, antwoordde hij, “iedereen is met andere dingen bezig en zo gaat mijn verjaardag voorbij, zonder dat het iemand opvalt”. Ik knikte en snapte zijn punt. Weinig kans dat je veel vrienden thuis vindt voor een verjaardagsfeestje.

Voel ik me eenzaam of alleen vanavond? Maar neen: ik ben soms wel alleen, maar nooit echt eenzaam. Ik kan best leven met mezelf :)

Toegegeven, ik zou het fijner vinden om 1 of meerdere mensen te ontvangen, lekker voor ze te koken en gewoon tof te praten. Maar daarvoor hoeft het echt niet oudejaar te zijn: dat mag voor mij op elke dag van de week.

Dus neen, ik doe vandaag niet mee aan de groepsdruk van oud naar nieuw.

Maar als je me vraagt, wat je me mag toewensen... wel: een goed lief :)

En... ze mag me komen vervoegen op elke dag van de week.

Prettig eindejaar ! :)


geplaatst door Steffo - 4802 keer gelezen

beoordeeld 3.29/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be