Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 31 januari 2014

Foei!

geplaatst door Elisa123 - 8 reactiesdinsdag 28 januari 2014

Jaloers

geplaatst door CDeesse - 3 reactiesdinsdag 28 januari 2014

Magie

geplaatst door Elisa123dinsdag 28 januari 2014

Borderline

Wit of zwart,alles of niets.Als je op deze manier door het leven gaat hou je het niet lang vol in een wereld waar geen plaats is voor uitersten.Totaal voor één kant kiezen heeft wel een zekere puurheid in zich maar het is een puurheid die het leven onmogelijk maakt.De grijze middenweg?

Lees verder!

geplaatst door Pat60 - 3 reactieszaterdag 25 januari 2014

Rillingen

 

Warme en koude rillingen tegelijk. Daar stond onverwacht mijn eerste grote liefde voor me. Zoveel jaar later. Zomaar op straat.

Lees verder!

geplaatst door Elisa123 - 2 reactiesvrijdag 24 januari 2014

Date

Mijn blik vernauwt zich. Ik zie alleen nog hem : mijn date.

Precies zoals op de foto.  Een grappig accent...een vleugje frisse aftershave bij de kus op mijn wang.  Een kus die ik voel tot in mijn grote teen.

Lees verder!

geplaatst door CDeesse - 6 reactiesvrijdag 24 januari 2014

FATA MORGANA'S

Die loden, brandende bol verdampt de laatste waterdruppels in deze datingwoestijn. Van nu af aan zijn wilskracht en geloof de enige houvast om het eindpunt te bereiken.
Ritselende geluiden geven je een ongemakkelijk gevoel, alsof er tientallen ogen op je gericht zijn die je niet kan thuisbrengen. Ze beloeren je, maar verschuilen zich ergens achter defensieve motieven.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 2 reactiesvrijdag 24 januari 2014

Beautiful war

"Beautiful war" heb ik vannacht gehoord op de radia.Die staat altijd aan als ik slaap en als ik tussendoor even wakker word kan ik me daar wat aan verwarmen want Chanel nr5 heeft haar weg nog niet gevonden.Vroeger had je Bo Derek en de Bolero die erbij hoorde.Ook mooie muziek maar het waren toen nog elpees en als je een plaat had die soms bleef hangen kwam je nooit op tijd op je werk. en niet alle bazen konden daar mee lachen.

Lees verder!

geplaatst door Pat60 - 1 reactiedonderdag 23 januari 2014

dansen om te ontspannen

Wel ik moet toegeven, ik heb mij laten leiden door de blog van Steffo over dansen.

Lees verder!

geplaatst door Brunox63woensdag 22 januari 2014

Mottenliefde

Charlotte en Bas zijn de twee motten uit het liedje van Dorus.Ze woonden nog maar pas in zijn oude jas en toen ging Dorus dood.Nu wonen ze bij mij.Ze waren een beetje op de dool en mijn deur stond open zoals gewoonlijk want de wind verjaagt de muizenissen.Aan de kapstok hing mijn oude duffel van bruine wol die een beetje grijs wordt maar nog altijd warm is en dat leek hun wel wat.Ze hebben hun verhaal verteld...

Lees verder!

geplaatst door Pat60 - 14 reactiesdinsdag 21 januari 2014

Doelstellingen

21 januari! En nog steeds geen werk gemaakt van mijn doelstellingen voor dit jaar. In een nog niet zo ver verleden waren die zo banaal dat er niet over gemijmerd diende te worden. Toen waren het vooral superficiële en vluchtige zaken die ik nu als onbenullig en triviaal zou bestempelen. Vandaag voelen ze aan als de ambitie om ooit over water te lopen. Vaag herinner ik me dat iemand dat ooit toch geflikt heeft. Vraag me niet meer wie, maar het is dus niet onmogelijk.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 4 reactiesmaandag 20 januari 2014

Amazone

Ben naar het autosalon geweest. Een jongen blijft een jongen en blijft dromen van mooie vormen, sensualiteit en warme interieurs. Ben er niet zolang gebleven want voelde me niet zo op mijn gemak tussen al die blinkende verleiding.

Lees verder!

geplaatst door Pat60 - 1 reactiemaandag 20 januari 2014

Brood

Zondagavond...nog een klein hongertje te stillen, grijp ik naar de broodzak. Behalve enkele korstjes blijkt de zak verder leeg.

Lees verder!

geplaatst door CDeesse - 1 reactiezondag 19 januari 2014

Dansen

Onlangs ben ik gaan dansen in een dancing in de buurt, waar ze gevarieerde muziek draaien.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 7 reactieszondag 19 januari 2014

'Women are made to be loved not understood' Oscar Wilde

Lang leve de simpliciteit in deze wijze woorden, je mag dus best als vrouw eens afdwalen in het complexe vrouwelijke vragenuurtje waar alle kleine en grote dingen aan bod mogen komen, geen man die er last van hoeft te hebben. Niks is zo vervelend als vrouw dan uit te leggen wat eigenlijk niet uit te leggen is, het geeft alleen maar aanleiding tot een volgende vraag uit de vrouwelijke gevoelsmatige lexicon, wat zeker niet de mannelijke bedoeling kan zijn. Single vrouwen laten al eens meer hun zeer verlangende kantje zien en dienen in gedachten hun droomprins op in een romantisch gekruid sausje, dit in tegenstelling tot vele niet single vrouwen die hun mannelijke prins dreigen af te dienen omdat het te droge kost geworden is zonder enige pittige kruiding of saus. Liefst heb ik niet zeurende vrouwelijke soortgenoten in mijn buurt die weten om te gaan met (pittige) kruidentuiltjes en de nodige vochtigheidsgraad in hun relatie weten te behouden.

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 5 reactiesvrijdag 17 januari 2014

Geluidloosheid

De stad slaapt. Er heerst een stilte die ik nooit zo luid kon waarnemen. Geen gekletter van hakken op de stoep. Geen liedjes die te krachtig uit openstaande ramen van voorbijrijdende, gemotoriseerde statussymbolen schallen. De klokken van het Belfort vertoeven in dromenland en de gulden draak die de top siert probeert halsstarrig te spuwen en te brullen.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 3 reactiesvrijdag 17 januari 2014

Koppel(s)

Koffietafel...na een begrafenis met  winterse elementen als wind & water. Ik schuif aan...warme koffie vloeit als lopend goud in het witte hotelporselein.

Mevrouw ziet mijn aanschuiven met lede ogen aan. "Dat is wel moeilijk hè..ge moet zo ergens aanschuiven waar er nog plaats is hè... want hier zitten we met koppels."

Lees verder!

geplaatst door CDeesse - 4 reactiesvrijdag 17 januari 2014

Gezellig lekrijden

 

Die dag, daar kwam het niet meer goed mee. Ik had al flink de pest in toen de GPS mij langs Brussel huiswaarts stuurde, terwijl ik liever via Antwerpen was gereden. Haar te slim af zijn door het bord Antwerpen te volgen had niet geholpen. Ze stuurde mij terug. De trut. Navigeren is niets voor vrouwen.

Lees verder!

geplaatst door Elisa123 - 7 reactiesdonderdag 16 januari 2014

Waargebeurd...

Het was haar eerste date. Ze hadden elkaar leren kennen via de dating site van 'de krant'. Het 'klikte' onmiddellijk op chat, en daarom vonden ze beiden dat er best snel een afspraakje geregeld zou worden. En zo deden ze.

Lees verder!

geplaatst door Looks - 2 reactieswoensdag 15 januari 2014

Wederzijds vertrouwen

 

Onlangs vroeg een kennis ‘steun’ om haar relatie te verbreken. Geen praktische hulp nadat de beslissing definitief was gevallen, zoals een verhuishulpje, maar morele steun. Ze was te zwak en kon het zelf niet opbrengen, zo zei ze. Dat vond ik een verschrikkelijke instinker. Niet alleen omdat je riskeert achteraf aansprakelijk te worden gesteld, maar vooral omdat ik geneigd ben een relatie soms tegen beter weten in te willen doen slagen.

Lees verder!

geplaatst door Elisa123 - 4 reactiesdinsdag 14 januari 2014

Terug op M4M

Raar gevoel na bijna een jaar te zijn weggeweest. Raar omdat je nooit dacht nog eens terug te keren. Alsof je binnenkomt in je oude stamcafé en je toch een vreemde bent voor al die nieuwe gezichten.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 3 reactiesmaandag 13 januari 2014

Visitekaartje

De zoveelste nieuwjaarsreceptie op rij...

Lees verder!

geplaatst door CDeesse - 2 reactiesmaandag 13 januari 2014

Schoenen

Zaterdagmiddag start de zoektocht. De oudste zoon heeft schoenen nodig. Met zijn maatje 47 een heuse expeditie om het geschikte (lees : cool) exemplaar op de kop te tikken. De eerste winter-solden-dagen zijn gepasseerd… de alles overheersende gekte op het ultieme koopje is geluwd. Tijd dus voor onze shopping tour!

Lees verder!

geplaatst door CDeesse - 2 reactiesvrijdag 10 januari 2014

Niet voor gevoelige zieltjes

 

Een respectabel aantal dates wijzer krijg ik de eerste paragraaf van het gedichtje van Annie M.G. Schmidt “Ik ben lekker stout” gewoon niet uit mijn kop. Het dient zelfs maar op 1 plaats aangepast (tussen haakjes) aan de gelegenheid:

Ik wil niet meer, ik wil niet meer!
Ik wil geen handjes geven!
Ik wil niet zeggen elke keer:
jawel (en zeker, groot gelijk) meneer...
nee, nooit meer in m'n leven!
Ik hou m'n handen op m'n rug
en ik zeg lekker niks terug!

Lees verder!

geplaatst door Elisa123 - 2 reactiesdinsdag 7 januari 2014

ijs-olatie

ik heb de tekst behouden zoals hij is, dus geen isolatie maar  ijs-olatie.

Ik vermoed dat iedereen wel bekend is met de oplossing.

Maar zijn we wel tot het diepste geweest ?

De kommentaar is niet de mijne (ja ik heb wel een mening :-)  , maar ik ga iemand anders zijn kommentaar niet herschrijven ... ik ben het ermee eens.

 

Lees verder!

geplaatst door Brunox63 - 3 reactieszondag 5 januari 2014

Zin in......Gent

geplaatst door Yeny - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be