Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 27 februari 2014

Regels

Tijdens de discussie over het M-decreet kom ik voor de zoveelste keer tot de onthutsende vaststelling dat vrouwen bepaalde gouden regels te respecteren hebben.

Lees verder!

geplaatst door CDeesse - 1 reactiedonderdag 27 februari 2014

Gedichtje voor M

Het leek heel gewoon

Lees verder!

geplaatst door Pat60 - 3 reactieszondag 23 februari 2014

Mijn maatje

Je was mijn maatje en mijn knuffelbeer. Altijd was je er voor me. Als ik thuis kwam stond je altijd bij de deur om me te begroeten. En daar waar ik was, was jij ook. Je was regelmatig met me in ’gesprek’ en als iets je niet beviel kon je me boos aankijken of zelf een chagrijnige kop trekken. Maar als je genoot van contact en een knuffel was je uitdrukking die van intense tevredenheid en genot. Niemand die ik zo languit en ongegeneerd van de zon kon zien genieten.

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 2 reactiesdonderdag 20 februari 2014

Pril Begin

Al twee dagen loopt hij rond met hoogrode wangen & hangt lusteloos rond.  Zijn eetlust mindert zienderogen.  Wanneer hij zelfs in zijn lievelingskostje zit te prutsen, begin ik me zorgen te maken.  Zoals een rasechte puber wuift hij alle moederlijke bezorgdheid weg.

Lees verder!

geplaatst door CDeesse - 4 reactiesdinsdag 18 februari 2014

KOMAAN!!!

In de aldoor muterende wandelgangen van dit instituut lopen individuen schoorvoetend en met enige aarzeling elkaar voorbij. Hangende hoofden en glazige ogen duiden erop dat hun geloof tanende is, misschien zelfs volledig uitgedoofd. Nooddeuren worden opengerukt en voorgoed dichtgegooid. Teleurgesteld druipen ze af.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 3 reactiesdinsdag 18 februari 2014

Statistiek

geplaatst door Elisa123 - 2 reactiesmaandag 17 februari 2014

Gouden Regel

Na een dosis profielbezoeken kan ik me niet van de indruk ontdoen dat indien je tegemoet wil komen aan de gevraagde voorkeuren je een aantal gouden regels af te vinken hebt.

Lees verder!

geplaatst door CDeessemaandag 17 februari 2014

Verbinding

In galop ga ik de piste rond. De frisse lucht voelbaar langs mijn gezicht. De zon verwarmt mijn wangen en raakt het geluk in mijn hart. Mijn spieren ontspannen zich terwijl ik me overgeef aan de bewegingen van het paard. Vanuit mijn benen naar mijn heupen, waarna ook mijn bovenlichaam zich ontspant. Als de ontspanning bij mijn nek voelbaar wordt kijk ik op dat zelfde moment de zon aan en schieten mijn ogen vol met tranen. Geraakt door de bewegingen, de verbinding met mezelf en de eenvoudige schoonheid van het land om me heen ben ik ontroerd en ga op in het moment.

Lees verder!

geplaatst door Jolievrijdag 14 februari 2014

PUZZELSTUKJES

Het verwonderd me telkens weer hoe we op zoek gaan naar die stukjes die onze puzzel compleet maken, de hiaten in ons bestaan. De meesten onder ons hebben een vrij gevulde puzzelplank maar ontbreken hier en daar nog een stukje sterrenhemel, rozenveld of missen gewoon een hoekje. We durven er zelfs vanuit gaan dat we niet veel nodig hebben om onze “Jack Saw” te vervolledigen.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 3 reactiesdinsdag 11 februari 2014

Mijn grote liefde

Vandaag, precies negen jaar geleden, is de dag waarop ik weer single werd. Een dag van 24 uur waarop ik geen seconde geslapen heb. Geheel onverwachts en ongevraagd veranderde mijn leven van het ene op het andere moment. Het was nog maar net na middernacht toen de wereld onder mijn voeten vandaan werd getrokken en ik in een lange rollercoaster belande. Eerst stierf mijn lief en twaalf uur later schonk ik het leven aan mijn tweede zoon.

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 2 reactiesdinsdag 11 februari 2014

Kunst

Ik hou van mooi.Dat zal wel voor iedereen zo zijn maar mooi is voor iedereen ook weer anders.Mooi en houden van horen samen en het zit even goed in de diepte als aan de oppervlakte.

Lees verder!

geplaatst door Pat60 - 1 reactiemaandag 10 februari 2014

'Het eenzame hartenbureau'

Ik heb mezelf vandaag gepromoveerd tot zaakvoerder van het eenzame hartenbureau, nog een leuk logo en badge en daarmee spreken ze me misschien niet meer aan over Valentijn, want een goede kapitein kan zijn schip toch niet verlaten. Het regent harten, een hartstochtelijke moesson daalt waarlijk neer over deze contreien. Vanmorgen werd mijn trommelvlies in de auto geprikkeld door een iets of wat schurend geluid bij het remmen, een hulpeloos getint telefoontje naar mijn stugge garagist gedaan om hem alzo toch warm te krijgen tot een snelle interventie. De man smolt voor mijn stem of eerder voor een nog leeg plekje in zijn agenda (+idem dito portefeuille) dus mocht ik mijn stalen ros vanavond al afleveren. Ik was blijkbaar net op tijd met mijn ros bij hem gestrand om een traktatie van chocoladehartjes met het autologo erop te krijgen, terwijl hij me aankeek met een veelbetekenende blik en de vraag mompelde 'nog steeds alleen....?

Lees verder!

geplaatst door Eirini - 5 reactieszondag 9 februari 2014

Labels

geplaatst door Elisa123zondag 9 februari 2014

V-dag komt er weer aan....

Valentijns dag komt er weer aan. Het is zo’n dag waar je weken op voorhand mee om de oren geslagen wordt.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 5 reactieszondag 9 februari 2014

Mysterie

geplaatst door CDeesse - 1 reactievrijdag 7 februari 2014

ik zie je...

geplaatst door CDeesse - 7 reactiesdonderdag 6 februari 2014

A, B, C, D, E, F

geplaatst door Elisa123 - 2 reactieswoensdag 5 februari 2014

OP DATE

Daar zit je dan. Achter het stuur in een ondergrondse parkeergarage waar geruststellende deuntjes door de lucht fladderen als speelse roodborstjes in de lente. Uiteraard ben je veel te vroeg en heb je alle tijd om je te laten overmeesteren door spanning, besluiteloosheid, stress en vooral twijfel.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 1 reactiemaandag 3 februari 2014

Slow

De eerste noten van de dans....

Lees verder!

geplaatst door CDeesse - 2 reactieszondag 2 februari 2014

zoek partner

ik wou eerst beginnen met, "zoek sexpartner", maar natuurlijk is het "ik zoek vriendin die voor mij dat beetje meer
kan betekenen dan mijn huidige vrienden - innen".
Is het daarom dat we hier niet zitten ?

Lees verder!

geplaatst door Brunox63Vorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be