Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 28 mei 2014

Post-it fun

Bedenk een monsterfile van de laatste weken en ik stond erin. Woluwe, Sint-Job, Melsele…

Lees verder!

geplaatst door Alissa - 1 reactiewoensdag 28 mei 2014

HOOFDSTUK 1

Alweer zit ik boven een maagdelijk wit blad. Met mijn pen in de aanslag, wachtend op de woorden die de schrijfstok zal produceren. Nieuwsgierig als een kind dat uitkijkt naar de komst van de sint, nieuwsgierig naar het verhaal dat nog geschreven moet worden.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 1 reactiezondag 25 mei 2014

Mummie

Soms gebeurt het dat je heel ontspannen uitziet naar een eerste date alsof je op de koffie gaat bij je beste vriendin. Ook toen was dat zo.

Lees verder!

geplaatst door Leen_N - 5 reactieszondag 25 mei 2014

Paardenliefhebber

Je moet niet op één paard wedden, op het verkeerde paard wedden, paarden die de haver niet verdienen krijgen ze niet, de prins op het witte paard, een blind paard zou er geen schade doen, aan een dood paard werken, niet op 2 paarden wedden ... dating een paardensport!

Lees verder!

geplaatst door Foks - 1 reactiewoensdag 21 mei 2014

Blijf bij mij

De titel van de blog is tevens de titel van het boek van Rika Ponnet wat ik gelezen heb. In een adem las ik het boek uit. Eenmaal begonnen bleken de letters en zinnen zo gemakkelijk te verteren en herkenbaar dat ik niet meer kon stoppen.

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 4 reactieswoensdag 7 mei 2014

Het rijk der verbeelding

Uit de fontein spuit het water omhoog. Regenbogen kleuren de lucht en vullen het hart met blijdschap en liefde. Als vanzelf gaan de voeten voort over het asfalt langs het water. Gebeurtenissen van het weekend trekken in gedachten voorbij. Als in een film beleef ik de verschillende momenten opnieuw. Hoe rijk is de verbeeldende geest? Als in een filmarchief kan ik op zoek naar belevenissen om deze daarna opnieuw levendig af te spelen. Pas als de beelden op papier door letters zijn vorm gegeven zie ik hen dansen. Het voordeel van de beelddenker. Met als nadeel het auditief ingestelde onderwijs.

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be