Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 26 juni 2014

SeriŽle monogamie

geplaatst door Alissamaandag 16 juni 2014

MEISJE UIT MIJN DROMEN (2)

Deze nacht heeft ze me gekust.
Ik had mijn ogen net gesloten,
Mijn hele zijn in volle rust,
Vrij van spin -of muggenpoten.

Haar lippen raakten me zachtjes aan.
Het leek zo echt, t’was niet te doen.
Een streling van de zon én de maan.
Dit was meer dan zomaar een zoen.

Nooit gedacht dit te beleven
Zo intensief en zo sereen
Ik wou haar net een knuffel geven,
toen ze in de nacht verdween.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 4 reactiesvrijdag 13 juni 2014

Vrijdag de 13de

Al jaren geef ik les in een TSO/BSO school, dikwijls aan leerlingen met leerstoornissen en jammer genoeg ook vaak aan leerlingen uit sociale arme gezinnen. Leerkracht zijn is er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden, de jongeren zijn veel mondiger en kritischer geworden, we krijg steeds meer te maken met leerlingen die ongemotiveerd en schoolmoe zijn. In sommige klassen is het echt hard labeur. Maar ik doe het nog steeds me hart en ziel – niet voor de vele verlofdagen – en ik zie me de komende jaren ook niks anders doen.

Lees verder!

geplaatst door Knots - 3 reactiesdinsdag 10 juni 2014

Stemlokaal

De verkiezingen liggen al een paar weken achter ons. Als je daar in de rij op je beurt staat te wachten om te kunnen stemmen, kun je mensen wel leren kennen: of beter, laten ze zichzelf kennen.

Lees verder!

geplaatst door Steffomaandag 9 juni 2014

Brief aan Johnnie

Deze brief is aan mijn brein ontsproten na een ‘wat als’ overpeinzing. Wat als iemand me zo ver zou krijgen dat ik op een eerste date met hem in bed zou duiken? Wat zou ik dan doen? Wel, ik zou hem een brief schrijven. Dit is dus géén waar gebeurd verhaal!

Lees verder!

geplaatst door Knots - 3 reactiesmaandag 2 juni 2014

Rendez Roux

Aan alle singles van Gent en omstreken (en verder) :

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 5 reactiesmaandag 2 juni 2014

Over respect en online daten

Als het alleen-zijn je zwaar begint te vallen, als je voelt dat je hunkert naar iemand om lief te hebben, als je verlangt naar het samenzijn dan ga je als single op zoek. Zo kom je vaak terecht op een online dating site. Je maakt een profiel aan. Maar hoe begin je er aan?

Lees verder!

geplaatst door Knots - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be