Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 24 juli 2014

Verwachtingsvol en selectief

Buiten is het warm maar van binnen is mijn temperatuur aangenaam. Op mijn gemak klik ik van profiel naar profiel. Ik schrijf een nieuw tekst voor dat van mij en plaats een actuele foto. Echt interesseren doet het me niet meer. Maar loslaten kan ik het nog niet. Ik blijf geloven dat resultaten uit het verleden geen garanties geven voor de toekomst. Dus wie weet ontmoet ik via M4M of in real life toch nog eens de man van mijn dromen.

Lees verder!

geplaatst door Jolie - 4 reactiesdinsdag 22 juli 2014

(Analoge) vakantie

Ik ga al jaren naar hetzelfde plekje in Zuid-Frankrijk op vakantie, een voorstadje van Montpellier. Eigenlijk is er in dat stadje niet veel te beleven: je hebt 2 bakkers, 1 café, een kleine jachthaven, een paar restaurants: typisch Zuid-Frans.

Ik ga ernaar toe omdat het rust uitstraalt en de eigenaars vrienden geworden zijn.

Eigenlijk is er in jaren niet veel veranderd in het stadje. Toegegeven, er is nu een openbaar zwembad. We zijn er echter al een paar keer gaan kijken, maar zien er nooit iemand zwemmen. Een investering vermoedelijk enkel voor tijdens het schooljaar of tijdens de winter.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 1 reactiewoensdag 16 juli 2014

Morgen is er nog een dag...

Ik heb het daten even aan de kant geschoven. De tijd ontbreekt me op dit moment. Hoewel ik twee maanden (of beter 9 weken) vakantie heb, is die behoorlijk vol geboekt. Het zit namelijk zo dat ik een huis gekocht heb! Dat maakt me behoorlijk fier. En ik heb een deadline, over exact 12 dagen verhuis ik!

Lees verder!

geplaatst door Knots - 8 reactieswoensdag 9 juli 2014

REGEN EN WIND

De last minute reizen gaan als warme broodjes over de toonbank en de zalige zon heeft haar ziel verkocht aan de hoogstbiedende. Daar waar ze onlangs haar warme armen op mijn schouder legde, verstopt ze zich nu alsof het niets te betekenen had. Ze kuste me op mijn hoofd en liet uitschijnen dat ze er altijd zou zijn, maar nu ze laat regen en wind de parasol op mijn lievelingsplekje geselen, mijn eigenste terrasje. Mijn maatje op eenzame en sociale gelegenheden. Daar waar ik me thuis voel, tot rust kom en de wereld anders bekijk. Daar waar ik haar het meest nodig heb.

Lees verder!

geplaatst door JohnDoe6 - 4 reactiesmaandag 7 juli 2014

Vakantie!

Net zoals vorig jaar trok ik ook dit jaar naar Frankrijk. Als alleenstaande met 3 kinderen is dat niet zo evident. Ik weet dat er organisaties bestaan waarmee je op vakantie kunt met een groep alleenstaande ouders. Maar ik weiger daar pertinent een beroep op te doen. Waarom? Ik zie niet in waarom je je als groep weer maar eens moet afzonderen van de rest. Dus ik met mijn bengels in een stacaravan op een 5 sterren camping aan de Atlantische kust.

Lees verder!

geplaatst door Knots - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be