Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 27 oktober 2014

Heerlijke najaarszon

Vandaag, een mooie dag. Na wat gewerkt te hebben, in een luxe positie bij een klant heerlijk in de zon dacht ik bij mezelf: hoe erg kan het leven eigenlijk zijn? Waarom is het zo dat de ene het leven als heel zwaar ervaart en de ander bij zichzelf denkt: ach ja, dit is het leven. Waarom is het zo dat er mensen zijn die maar weinig meegemaakt hebben en zeggen: goh, jeetje, wat is het leven toch zwaar! En andere, die keer op keer enorm veel voor de kiezen krijgen die zeggen: keep ons smiling, we krabbelen weer overeind en ik ga weer door.

 

Lees verder!

geplaatst door Jolanda1 - 5 reactieszondag 26 oktober 2014

Dubbel leven

Al een tijdje single na een relatie van 15 jaar. Met mijn twee lieve kinderen ging ik door met mijn leven, alleen, maar zeker niet verbitterd of voor eeuwig verloren. Ik had alles gegeven in die lange relatie, heb er alles aan gedaan om de relatie te redden, maar het mocht gewoon niet zo zijn. Om het te doen werken moet je met twee zijn. En ik was nog maar 34, kon nog een heel leven voor me hebben, en ik begon opnieuw.

Lees verder!

geplaatst door Jolanda1 - 3 reactieszaterdag 25 oktober 2014

No show: de illusie van het plaatje

De laatste blog van Blogido “No show” trok onmiddellijk mijn aandacht. Het gaat over de klassieke discussie: toon ik mijn foto wel of niet of selectief.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 5 reactieswoensdag 22 oktober 2014

Geen verwachtingen meer...

Dit is een blog, geïnspireerd vanuit een specifiek profiel. De dame in kwestie wil enkel berichten ontvangen van leden, die passen in haar zoekleeftijden. En ik val daar net buiten. Maar ze vraagt om ervaringen en wijsheid, dus die ga ik met jullie (en hopelijk haar :) ) delen.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 5 reactiesdinsdag 21 oktober 2014

Als het even kan

Je zoekt een hij/zij om met die andere mens te delen of beleven, ja zelfs ervan op te steken, wat je zoal in je leven verlangt. Niet hopeloos, maar toch; en dan wel in jouw leven van nu en straks.

Dat van gisteren en verderaf heb je gehad, en wat daarvan niet deugde heb je lekker achter jou gelaten en heus wel verwerkt, vind je, of wie weet is het nog wat vers maar heb je er toch wel erg veel behoefte aan om je te ontrukken aan de greep waarin het single bestaan je vast houdt.
Olala, dat single bestaan kan nogal evalueren hé! Denk maar even terug aan die tijd toen dat nog o zo vanzelf sprak en je daar met volle teugen en op de meest diverse wijzen van wist te genieten. Tot je om soms onverklaarbare redenen begon te doen wat iedereen wel leek te doen, of je overkwam wat wel iedereen leek te overkomen, eens.

Lees verder!

geplaatst door kLikjemaandag 20 oktober 2014

Ook dat is liefde

Zaterdagochtend, 4 oktober. Door mijn oude wekkerradio klonk de krachtige stem van Adele. Geen tijd om er van te genieten,want er stond die dag heel wat op het programma. Het was de trouwdag van mijn nichtje en daar wou ik absoluut niets van missen.

Lees verder!

geplaatst door Leen_N - 3 reactieszondag 19 oktober 2014

Ik haat daten !

Dit zal waarschijnlijk een van de meest controversiële titels zijn, die ik aan een blog kan geven. Maar zoals het in marketing past, heb ik onmiddellijk je aandacht met deze catchline :)

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 11 reactiesdonderdag 16 oktober 2014

Hier ben ik weer!

Hier ben ik weer terug na een lange afwezigheid. Dat had een goede reden: ik dacht dat ik haar gevonden had... Want... het voelde meer als 6 weken lang heel erg goed aan.

Ik had haar nog nooit op de site gezien en blijkbaar zat ze, net zoals ik, in een “dating dip”. Mijn eerste bericht was slechts 5 regels lang en haar antwoord was ook zeer kort. Maar van dat eerste bericht, voelde ik dat er iets was: het was spontaan, losjes, intelligent, grappig.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be