Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 november 2014

Nylonkousen!

In een winkel liggen 4 paar nylonkousen netjes naast elkaar op een tafel. Geïnteresseerde klanten mogen de nylons keuren door ze te bekijken, eraan te voelen, te ruiken, te trekken… maar steeds in dezelfde volgorde van links naar rechts. Daarna worden ze gevraagd om het beste paar te kiezen en ook kort uit te leggen waarom.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 1 reactiedonderdag 27 november 2014

Verstoppertje

Hallo jij daar... die hier verstoppertje speelt. Ja, ik heb je gezien hoor, nu je profiel weer eventjes zichtbaar staat.

Lees verder!

geplaatst door Steffozondag 23 november 2014

Verwachtingen....

Verwachtingen, iedereen heeft  ze in het leven (hoop ik toch).

Lees verder!

geplaatst door Jolanda1 - 2 reactieszaterdag 22 november 2014

Weg met de rugzak !

Ik was begonnen met een reactie te schrijven op de blogs van Senior en Ytack over de rugzakken. Maar de tekst werd wat te lang en dus is het een blog geworden.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 3 reactieszaterdag 22 november 2014

De rugzak


We zouden er allemaal één dragen. Een grote of zware een kleine of lichte. Ze zouden een belangrijke rol spelen in onze contacten en relaties.
In mijn rugzak is nog niet zolang geleden een behoorlijk zware kassei gedropt door het onverwachte overlijden van mijn partner. Het heeft mijn kijk op het fenomeen rugzak wel gewijzigd.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 4 reactiesdinsdag 18 november 2014

Welgemutst Ouder Worden

W.O.W

Welgemutst Ouder Worden.

Waardig ook, ja. Maar dat is misschien geen partij meer. En bij de Sint is het Welgemijterd. Een mijter is toch ook maar een muts, een must voor bisschoppen weliswaar.
Maar de Sint geeft toch wel ieder jaar welgemutst het voorbeeld, die oude man.

Lees verder!

geplaatst door kLikje - 1 reactievrijdag 14 november 2014

Wanneer je iemands profiel leest, dan lees je niet wat er staat!

‘Vlgones een odnezreok zjin snigles mniedr gleukikg dan kpoples.’ Met een beetje moeite leest je wellicht: ‘Volgens een onderzoek zijn singles minder gelukkig dan koppels.’ Je lees dan niet wat er staat! Dat komt omdat complexe hersenprocessen ervoor zorgen dat we niet letter per letter lezen maar woorden als een geheel. Op deze wijze gebeurt het ook dat we letters of zelfs woorden die in een zin of tekst ontbreken, onbewust aanvullen en zelfs de fout niet eens opmerken. (Heb je, buiten de eerste zin, de schrijffout in deze tekst opgemerkt?)

Lees verder!

geplaatst door Seniordinsdag 11 november 2014

Geeks zijn cool !

Deze week zit ik op de jaarlijkse hoogmis voor software ontwikkelaars in Antwerpen, samen met 3500 andere collega’s uit heel Europa.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 4 reactiesdinsdag 11 november 2014

Types...

Wanneer ben je iemands type? Zit dat enkel in uiterlijkheden? Is dat waar we als mens volledig op  af gaan? Of gaan we ook op andere zaken af?

Lees verder!

geplaatst door Jolanda1 - 1 reactievrijdag 7 november 2014

Je bent geweldig, maar wie ziet dat?

Dit is de titel van een artikel, dat ik deze week las in “De Standaard”. Het was een interview met de coauteur van een boek over "personal branding".

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 6 reactiesdinsdag 4 november 2014

Zelfbewustzijn

Vanmorgen had ik een gesprek met een collega over een afgesprongen consulting deal. Hij trok het zich erg aan, omdat hij persoonlijk bij de deal betrokken was en het afspringen zag als een persoonlijk falen.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 2 reactiesdinsdag 4 november 2014

De Sint verpietert


Onbekende drones hebben boven Franse kerncentrales gevlogen, en niemand weet van wie ze waren en wat ze daar deden. Niemand is ook op het idee gekomen om ze uit de lucht te schieten.

Lees verder!

geplaatst door kLikjezondag 2 november 2014

Dood of levend

Wie een beetje bij de tijd is weet het rond Allerheiligen weer eens zover dat je een begraafplaats op tjokt met een pot om daar neer te poten. Je staat er een moment stil omdat de dode(n) nogal wat betekende(n) voor jou. Anders zou je dat niet eens doen. En bovendien blijf je er ook niet lang dralen, want wat maakt het allemaal nog voor verschil uit? De goede herinneringen heb je bewaard en over de onaangename heb je de mantel der liefde gespreid, allang.

Lees verder!

geplaatst door kLikjezaterdag 1 november 2014

Een vergiftigd geschenk...

Een vrouw vertelde me, dat een man gezegd had dat deze datingsite eigenlijk een vergiftigd geschenk is. Er zijn zoveel mogelijke kandidaten. En als je met iemand begint, dan knaagt dikwijls de vraag of die andere niet beter gepast zou hebben.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 5 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be