Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 28 februari 2015

Panda of tijger ?

Aangezien het leven op deze site blijkbaar aan de ‘bad boys’ van deze wereld is, laat mij dan voor een keer in een blog ook maar eens iets ‘ondeugender’ zijn :-)

We zeggen vaak dat Nederlanders een grotere mond hebben of meer open zijn als wij Vlamingen. Natuurlijk is dat een cliché als een huis. Maar als ik kijk naar de weinige Nederlanders die ik ken, dan klopt het wel voor de meesten. (Vlaamse dames: het staat jullie vrij om mij te corrigeren, al dan niet door op mijn vingers te tikken :-) )

Nederlandse vrouwen nemen op alle gebied veel minder een blad voor de mond. Of het is om deze ‘brave’ Vlaming te shockeren of omdat ze altijd zo zijn... wie zal het zeggen ?

In deze “Fifty shades of Grey” tijden, kunnen de mannen niet achter blijven. Hoeveel mannen hebben deze tijden al de Pabo catalogus besteld of de site bezocht en hebbedingetjes zoals sexy lingerie, erotische massage olie, handboeien e.d. aangeschaft. Waar de vrouwen dan smalend mee kunnen lachen bij hun vriendinnen, dat ‘die van hun’ ook eens iets geprobeerd heeft. :-)

Misschien is het wel eens tijd om dit “objectiever” te meten. Een vriendin van boven de Moerdijk zei me dat de panda- en tijgerpunten op de werkvloer bij de dames *het* gespreksonderwerp zijn.

Het principe is tamelijk simpel: er bestaat een site http://www.pandapunt.nl/ en http://www.tijgerpunt.nl/, waar je je pandapunten en tijgerpunten kan berekenen.

Pandapunten geven aan hoelang iemand geen seks meer gehad heeft. En tijgerpunten geven aan hoe wild iemands seksleven is, gebaseerd op het paargedrag van de gelijknamige diersoorten.

Die vriendin wilde natuurlijk mijn beide scores weten. Voor een single is het niet verwonderlijk, dat je al een paar pandapunten bijeen spaart. Tijgerpunten is natuurlijk iets anders en daar kan je zelfs als single hoger mee scoren.

Misschien is het ook wel het moment om de tijgerpunten en pandapunten hype ook in België te introduceren?

Veel plezier met tellen...  en eerlijk blijven :-P


geplaatst door Steffo - 5875 keer gelezen

beoordeeld 1.93/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be