Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 13 februari 2015

V-dag komt er weer aan !

Mijn hand gaat omhoog, mijn wijs- en middelvinger vormen het V-teken... elke man zou nu moeten weten wat dat precies betekent...

Ja hoor: het is weer zover: Valentijns dag komt er weer aan. De dag waar de marketing machines ons al weken op voorbereiden.

In de etalages liggen overal hartjes, plastic of papieren rozen, overal kan je hartvormige pralines of chocolade kopen, de rode Valentijnengel is overal te zien. Alles is goed, zolang het maar rood is: de kleur van de romantiek en liefde.

We worden aangemoedigd om naar K/H te gaan, om romantisch aan de zee te gaan wandelen of te gaan shoppen, want de winkels zijn zelfs op zondag open.

Alles, zodat we als man toch maar een geweldig goede indruk maken bij je partner.

Voor een single is dit de laatste stuiptrekking van de feestperiode, die achter ons ligt. Net als ons leven weer wat normaler wordt, hebben ze deze commerciële dag er bij geplakt. En ook al ben je een zeer attente partner, het lijkt erop dat alles op deze V-dag moet gebeuren. De kassa rinkelt volop !

Tja... het single zijn heeft nochtans ook wel zijn voordelen: je kijkt TV wanneer je wil en naar wat je wil. Je bent niet verplicht om op zondag naar een of andere melodramatische of romantische komedie te kijken, waar je in slaap bij valt van verveling of waarbij je intelligentie erg op de proef gesteld wordt.

Als single eet je wanneer je wil en wat je wil. Als je een aantal dagen achtereen junk food eet, is er niemand om daar commentaar op te geven (en gelukkig ligt die weegschaal al lang van vóór de feestdagen goed opgeborgen in de kast).

Je hoeft geen tijd te spenderen aan personen waar je nooit in het werkelijke leven mee zou optrekken: de vrienden/vriendinnen van je vriend(in), die soms zo oppervlakkig zijn, dat ze perfect als parket in de woonkamer zouden kunnen dienen... ware het niet dat ze hun waffel niet kunnen houden over het fantastische leven, dat ze leiden in hun perfecte relatie... En waarvan hun Facebook foto’s de ultieme illustratie van zijn.

En je kunt als man het toilet in de staat achterlaten, zoals jij het wilt, zonder dat er een discussie achter moet volgen....

Als je dan sommige kennissen hoort praten over wat ze allemaal gaan doen met V-dag en dat het allemaal op *die* dag moet gebeuren, dan heb je het gevoel dat je als single serieus onderdoet.

Er is geen betere verdediging als een goede aanval. Dus bel naar je collega-singles voor een anti-V-dag viering!

Je zorgt voor wat gemakkelijk eten, wat chips, bier of wijn en na een paar (niet-romantische) films is die avond dan weer zooo voorbij.

Zo overleef je die gekke Valentijnsdag en is de feestperiode definitief afgesloten en kunnen we weer allemaal terug naar de normale wereld (oh.. verdorie... daar zijn de paaseieren al... :) )

Tot volgend jaar... wanneer je misschien niet meer single bent... en je met plezier mee draait in die gekke V-dag...


geplaatst door Steffo - 5530 keer gelezen

beoordeeld 2.95/5 (20 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be