Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 14 juni 2015

1 op 10.

Neenee, gelukkig niet het rapport waarmee zoon- of dochterlief straks in loden schoenen naar huis zal komen geslenterd na een een zware examenperiode. Wel is het zowat de kans op een reactie die een man krijgt als je wil kennismaken met een leuk contact op een datingsite.

Onthutsend als je 'nieuw' bent op dating, je geraakt er snel door ontmoedigd. Zeker als er niet zomaar onmiddellijk 10 leuke contacten voor jou op de site te bespeuren zouden zijn :-). Dan wordt het (ver)wachten, krabben en 'cross-your-fingers' voor een "Win For Wife" :-) (oeps, sorry voor de wat oneerbiedige uitdrukking).

Het heeft ook weinig zin om in competitie te gaan met het gebalts en de stroperige strijd van meer professionele datingbirds. Het zit immers niet zomaar in je genen om je volslagen onbekende begeerlijke godin vanaf de eerste pennentrek hartstochtelijk het hof te maken. Daar is de liefde je veel te kostbaar voor. Oefen geduld, de tijd is aan jouw kant.

En neen, wij jongens lijden niet aan het man-van-Melle syndroom. We klampen ons niet vast aan de laatste strohalm van de liefde om een ondraaglijke leegheid van het bestaan opnieuw zin te geven. Ook het scharrelen laten we al helemáál over aan de krielkippen achter het tuinhuis. Hoewel, toegegeven, datingsite crashers onvermijdelijk het enthousiasme en de spontaniteit op een liefdesforum soms danig weten te verzuren. Toch is de overgrote meerderheid van ons singles wel oprecht en eerlijk op zoek.


Een vriend van me grapte me eens toe dat voor singles die een nieuwe kans zoeken, valentijn een maand vroeger zou moeten gevierd worden: midden in de solden :-). Maar daar gaan we echt geen strobreed aan toegeven: het zal zijn met passie, overgave, geen waakvlam, maar vonken en vuur!! Of het zal niet zijn.


"Per angusta ad augusta", het verhevene kan je maar bereiken langs moeilijke wegen. Het prijkte op het wapenschild van mijn eenheid in vervlogen tijden toen de dienstplicht nog jonge snaken hardde tot echte kerels. Ik heb mijn insigne achteraf goed bewaard, het zou me nog meer dan eens van pas komen. Dus niet opgeven, daarboven zal het straks adembenemend zijn! :-)

 


geplaatst door Axe - 5693 keer gelezen

beoordeeld 3.93/5 (30 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be