Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 21 juni 2015

übersingles!

Wist je dat je als single op dating tot een bijzondere mensensoort behoort? Singles zijn gemiddeld immers enkele centimeters groter dan de overige aardbewoners, enkele kilo's lichter, we zijn knapper, sportiever, en tonen jonge looks voor onze leeftijd. Volgens profielfoto dan toch ;-). We roken niet, zijn hoog opgeleid, professioneel zeer succesvol. We zijn levensgenieters, staan positief in het leven, en we zijn altijd op vakantie :-). Niet verwonderlijk dat we zo moeilijk een zielsverwant kunnen vinden :-).

Stellen dat singles af en toe niet om een leugentje verlegen zitten op een dating site is een open deur intrappen. We tonen ons graag van onze beste kant, en liefst nog wat beter ;-). Noem je dat bedrog? Is dit niet eigen aan het liefdesspel? Je kan er heel gevoelig voor zijn, en je date onmiddellijk het genadeschot geven wanneer geconfronteerd met de realiteit. Of er wat soepel mee omgaan? Het hangt er wellicht van af hoe ver de leugendetector doorslaat. Op datingsite 'het lyceum' en op date 'het museum' kan hard aankomen :-). Menig enthousiaste single is hierdoor wel eens kop-in-kas huiswaarts gereden na een ontgoochelend afspraakje.

Moeten we dan een dating-handicap protocol afspreken bij een eerste ontmoeting? In de zin van: "Hoi ik ben Karel, mijn leeftijd+5, lengte-4, postuur: doe me maar een paar kilo meer, kinderen+4, en haarkleur: niet meer van toepassing" :-).

Nee, eerlijk duurt het langst natuurlijk. Niemand is perfect, laten we lief zijn voor elkaar. Math wiz Peter Backus berekende enkele jaren geleden dat er een kans bestaat van 1 op 285.000 om zijn perfecte liefde te vinden. De kans om buitenaards leven te ontmoeten zou 100 keer groter zijn. Dus open je hart, of koop een krachtige zaklamp om elke avond na zonsondergang vanop je terras je liefdesboodschap richting sterren te knipperen ;-).


geplaatst door Axe - 5725 keer gelezen

beoordeeld 3.89/5 (45 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be