Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 4 juli 2015

Start to click

Een weg en weer gepraat op T2S over de klik! Daar hou ik van. Het kleurt mijn dag en jaagt een verfrissende koelte door mijn ietwat oververhit denkvermogen. Leuk.Er is natuurlijk de klik op de computermuis om iemands profiel aan te klikken op weg naar een hemelse klik tussen geëvolueerde apen van een zelfde of verschillend geslacht. Over deze laatste klik gaat het dan. ‘De’ klik eens goed omdraaien, binnenste buiten keren, van alle kanten bekijken, het kan zo’n deugd doen. Want de ene klik de andere niet . Langer, korter, (on)verwacht, duurzaam of vluchtig, puur fysiek of net iets meer, plots vanuit de buik of pas na enig nadenken, gefaket of echt…. Hoe dan ook een magisch moment van herkenning en opwinding, een onmiddellijk gevoel van intimiteit. Maar ook gewoon iets fysiologisch: een plotse vrijgave van dopamine in de hersenen. Maar deze benadering ontnuchtert het romantisch karakter van het fenomeen en dus laten we ze hier vallen.

Psychologen hebben ook nagedacht over wat je zelf kan doen om het met iemand te laten klikken. Hoogst intrigerend en algeheel passend in het concept van de maakbare mens. Een geweldig ideetje dus voor een programma ‘start to click’.

Maar één vraag houdt mijn warm gelopen brein nog bezig. Hoe zit dat nu tussen man en vrouw? Is haar klik anders dan de zijne? Volgens hem niet of wel en volgens haar andersom. Laten we hierover het volk raadplegen: OXI of NAI!

Enjoy your click
senior


geplaatst door Senior - 5420 keer gelezen

beoordeeld 4.08/5 (25 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be