Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 12 juli 2015

Summertime

Zomertijd vakantietijd. Quality time voor een papa en zijn kinderen. Bij ontstentenis van een 'female touch' beslissen de kids en vader organiseert. Dat is de formule. Dus ingrediënten als zon, zee, eiland, zwembad, glijbanen, waterpret, sporten ... worden streng bewaakt door zoon en dochter, terwijl vader er alsnog een vleugje cultuur tracht aan toe te voegen.

Tot een jaar of twee geleden was vader nog de onverdroten held van het vakantieparadijs: het kon niet gek of wild genoeg, samen durfden we alles. Als je dochter wat ouder wordt richting tienerleeftijd, mag je als vader nog net met de ogen knipperen of papa stelt zich aan :-). Dus vooral niét bewegen en zéker niét opvallen :-). Je wordt zachtjes gekneed tot een LPD, een "Low Profile Dad" :-). Eentje die zijn rol beperkt ziet tot het full-time wegslaan van de opdringerige Allesandro's en Francesco's die het voortdurend op je dochter gemunt hebben :-).

Welke mooie tijd ook samen met drie, het plaatje zou natuurlijk veel vollediger zijn met vier (of vijf of zes, of...?). Je voelt het ook wel wat aan de kids, een onuitgesproken verwachting om een nieuwe wending in het leven... En als single man met kinderen op vakantie ben je al zélf een toeristische attractie in het zuiden :-). Maar zo eenvoudig gaat dat natuurlijk niet. Misschien moet ik eens een echte vakantie-voor-singles proberen. Zou dát een manier zijn om mensen in een losse, ontspannen atmosfeer te ontmoeten? Als jij er ervaring mee hebt wil ik het graag wel een keer van je horen. Maar kom, laten we het hoofd koel houden.  Ik denk dat ik nog maar eens een frisse duik ga nemen. Nog een warme groet vanop het Mediterraanse eiland... enne... geniet van je vakantie!


geplaatst door Axe - 5411 keer gelezen

beoordeeld 4.13/5 (30 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be