Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 7 augustus 2015

Beste dames en heren

Beste dames en heren en beste leden, aan de vooravond van een nieuwjaar in mijn leven heb ik het idee opgevat een klein stukje te schrijven. Het oude dankend en het nieuwe nog tegemoet ziende....

Mevrouwen, Mijne Heren, Beste Leden , Lectori Salutem,

Het heeft enige tijd geduurd en mijn brein werd gepijnigd . Simpele dingen zijn het meest moeilijke om te begrijpen en te reduceren tot hun context waarin de woorden werden neer gevleid aan het maagdelijk wit papier, hier in dit geval de kader. Afscheid nemende afscheids perikelen gingen op tournee alvorens deze hoogzwanger van hun onverzettelijke genoegdoening van hun betekenis , de laatste krul op het canvas uit te strijken in vloeiende woorden.

Het is mij een netelige onbetamelijke triomfatalistische uitscheiding geweest maar één tentoonstelling in Centre Pompidou meedoende als begeesterd beeldend kunstenaar was meer dan genoeg . Six Ceramiste Belges was een uitputtings slag destijds waar ik nu amper mijn melagomaan vereist eego , niet meer aan wil toetsen. Gedwee als ik was door opkomend succes , die geleid werd naar een zin ; " yes ben het aan het maken". Helaas werd de werkelijkheid me vlug onder het riekend reukorgaan geduwd...... niemand zit te wachten op mijn uitdrukkingen in plastisch klei gegeven.

Triomfen werden gevierd ......en ook het verdriet werd in een opwelling van allesomvattende toomloze niet te onderdrukken dorst , gelest met geestrijke witte zoete vloeistof waar de Zuid-Franse zon in gevangen zat.

En dan mevrouw,mijnheer , beste leden heeft u een onmiskenbaar gelijkheids principe laten ontvallen, het alleen zijn.

Niets is zwaarder dan de zwarte onpeilbare duisternis der nacht, allen te beleven zonder naast je een warm lichaam. Schurkend en snurkend , kronkelend en zoekend verlangen naar handen, diep onder de dekens die toch ergens zeggen..... ik zie je graag !!!!!

Aanvaard mevrouw, mijnheer, beste leden , lectorem salutem, mijn diep geworteld respect voor Uw bereidheid deze schrijver zijn woorden te willen lezen..................


geplaatst door Lau1 - 5526 keer gelezen

beoordeeld 1.93/5 (14 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be