Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 15 augustus 2015

Motief

Je zoekt een hij/zij om ermee te delen of te beleven, ja zelfs ervan op te steken, wat je zoal in je leven verlangt. Niet hopeloos, maar toch; en dan wel in jouw leven van nu en straks. Dat leven van gisteren en verder achterom heb je gehad, en wat daarvan niet deugde heb je lekker achter jou gelaten en heus wel verwerkt, vind je, of wie weet is het nog wat vers maar heb je er toch wel erg veel behoefte aan om je te ontrukken aan de greep waarin het single bestaan je vast houdt.

Hola maar, dat single bestaan kan nogal evalueren hé! Denk maar even terug aan die tijd toen dat nog o zo vanzelf sprak en je daar met volle teugen en op de meest diverse wijzen van wist te genieten. Tot je om soms onverklaarbare redenen begon te doen wat iedereen wel leek te doen, of je overkwam wat wel iedereen leek te overkomen, eens. Enfin, dat was dus allemaal van gisteren of langer, en de toekomst voor jou als opnieuw single heb je een begin van vorm gegeven door jouw pop-up hier.

Oppassen voor leden die het niet op rugzakjes begrepen hebben. Heb je er een, door wat voor reden of met welke zwaarte ook, dan dartel je toch maar best rond alsof je daar totaal geen weet van hebt, hooguit goed voor nog wat smakelijke anekdotes waaruit voldoende de afstand mag blijken die je daarvan hebt genomen hoewel je nu eenmaal niks meer kan of wenst te doen aan wat het nog kan betekenen. Een grap dus, of een zo goedaardig mogelijke speling van het lot dat je beter niet was toegeworpen of dat jou buiten jouw wil om te beurt viel. Is daar iemand bij doodgegaan, dan was op dat feit of proces na de eraan voorafgaande periode samen best goed en weet je ook meteen hoe je het opnieuw zou willen hebben als dat even kon. Nu met iemand anders, uiteraard.

Een nieuwe hij/zij mag je nooit vergelijken met of afmeten aan degene die je kende. Elke vrouw of man is anders dan deze die je kende, en in menig geval is dat -zoals sommigen mogen hopen- maar goed ook. Al lees je hier soms wel eens dat alle mannen dezelfde zijn en alleen maar aan seks denken. Nou zeg, alsof dat het enige is! Als mannen ook strebers zijn dan weten vrouwen daar ook wel hun voordeel mee te doen als dat geld in 't laatje brengt, en anders weten zij dat zelf behoorlijk bijeen te rijven of zijn het even vaak wel mannen die het over de balk gooien of verdoen aan auto's en andere vrouwen. Zo kunnen we eindeloos doorgaan, maar het is evident dat de alweer single hier nu juist iets anders beoogt dan de voedingsbodem van stereotiepe klachten die hier soms toch nog de ronde doen.

Nooit valt helemaal te vermijden dat hier iemand weeral eens op haar/zijn hart getrapt weet. Het mag al een wonder heten als hier singles daten en meeten en nadien -als ze toch niet aaneen blijven klitten- enkel goede woorden over hebben voor mekaar, praktische en onpraktische bezwaren weg gesponsd latend zoal ooit uitgesproken.

Als het goed is wat samen kan beleefd worden, zullen er nauwelijks klachten worden gehoord. Met welk motief ook je hier als single je geluk zoekt: bedek alles met de mantel der liefde en deel die zoals sint Maarten in twee, als 't even kan.


geplaatst door Uufo - 5470 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be