Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 5 augustus 2015

Nachtelijke beslommeringen

De nachtelijke beslommeringen in het duister ontketend in uw bed stonde, naar alle waarschijnlijkheid zijn deze universeel en allesomvattende uitingen van ondraaglijkheid in de weergaloze oneindigheid van het bestaan der mensheid. Een vaststaand gegeven gezien de overvloed van data die ons dagelijks bestaan overspoeld.

U kan zich misschien vergissen in die mate dat de werkelijkheid niets is wat het betekend hoogstens een weergave van het idee dat we willen zien om onszelf de indruk te geven dat het de waarheid is. Niets is natuurlijk minder waar.

Uw tristesse...... het is een mengsel van uw verlangen naar een lichaam om te beminnen en te omgeven met alles omvattende genegenheid en liefde, voortspruitend uit een oeroud instinct ons meegegeven sinds het begin der tijden ..... Alles ontstaan uit die oersoep, na een bang die ons leid naar het heden met de tijd als een gemeenschappelijke deler.

Dat ene, misschien wel "het" ultieme moment vastgelegd op een blad met zilverbromide ontwikkeld in een bad geeft ons een beeld dat gevormd werd door een chemisch proces. Een moment stilstaand, bevroren alsof iemand de bestaansklok heeft stilgezet om dat moment te vatten en neer te leggen in beeld zich vormend op papier of hier !

De vage verbindingen hier, geven aan dat er nog mensen zijn die aan de andere kant des lijns, een verhaal willen vertellen. Een boodschap willen uitdragen van eenzaamheid en een verlangen naar......het ondraaglijke verlangen naar duidelijkheid , schept wederom een verlangen .... oneindig doorgaand in een heelal van vragen die alsof ze niet beantwoordt kunnen worden , slechts één ding gemeen hebben ....... een woord, dat uitdrukking kan geven aan een diepere innerlijke spanning.

De vraagtekens zijn slechts tekens in een mensen brein ontsproten om te verduidelijken dat het wel degelijk een vraag is, niet ? Wat was de vraag weer is dan ook een veel gehoorde zin waar mensen bij elkaar zijn !


geplaatst door Lau1 - 5329 keer gelezen

beoordeeld 1.6/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be