Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 30 augustus 2015

Time is on your side

Vind je ook niet dat het dating gebeuren wat te snel en oppervlakkig verloopt?
Zóveel singles op een site, zóveel profieltjes, teksten, foto's, ...
Hoe moet je er aan beginnen om contact te leggen met iemand? Hoe bepaal jij met wie je contact wil?

We reduceren de medemens al snel tot een wel heel eenvoudig lijstje met karakteristieken: lengte, figuur, opleiding, woonafstand, leeftijd, ... Alles moet perfect kloppen. De boeiende, grappige, aardige, intelligente, warme man/vrouw achter het profiel krijgen we niet te zien. En als we dan een keer afspreken, hebben we precies twee koffies tijd om verliefd te worden en de klik te ervaren. Voor veel singles werkt dat gewoon niet. En zo haken we al te snel af...

De tijd dat je na enkele pintjes licht beneveld bij de eerste slow in de discotheek op verovering ging, om de dag nadien bij daglicht de schade op te meten als je haar terugzag, ligt al ver achter ons :-). Zo eenvoudig gaat het nu niet meer. Er moet eerst grondig gewikt en gewogen worden...

Een bescheiden tip van deze jongen: 'slow down'! Klik eens een keer minder snel de "geen interesse" knop. Wees voor een keer wat minder hard met je criteria. En vooral: geef het eens een tweede kans: spreek opnieuw af, en ga eens een dagje uitwaaien aan zee, wandelen in de Ardennen, shoppen op de Meir, ... leer elkaar wat beter kennen, je zal zien dat er heel veel te ontdekken valt in je date ;-).

Of sluit je aan bij een clubje, leuke vrijgezellengroepen op fb, singles die elkaar opzoeken in een vriendenkring, geregeld activiteiten organiseren... of neem er zelf initiatief toe. Keuze genoeg als je wat rondkijken wil. De voorbije zomermaanden heb ik op die manier aardig wat nieuwe mensen ontmoet. Mensen die heel wat meer tijd nemen voor elkaar. Hartverwarmend... een aanrader.  Time is on your side :-)

 


geplaatst door Axe - 5828 keer gelezen

beoordeeld 3.74/5 (31 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be