Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 20 november 2015

Singles party

Vorig weekend was er een singles party in Antwerpen. Ik had me ingeschreven om de sfeer eens gaan op te snuiven en wie weet wat er op zo’n avond kan gebeuren.

Het concept was wel goed bedacht. Aan de kassa, kregen de vrouwen een slotje dat ze op een opzichtige plek konden hangen, bijvoorbeeld aan hun handtas. De mannen kregen enkel een sleuteltje.

Het idee was, dat de slotjes en sleuteltjes gebruikt werden als spraakmaker: mannen proberen hun sleutel op de slotjes van vrouwen en als ze pasten, kreeg je een Win For Life kraslot.

Er waren verschillende kleuren van slotjes en sleuteltjes per leeftijdsgroep en in principe had je een kans van 1 op 12 om een slotje en sleuteltje te laten passen.

Ik vond het een goed concept en het hielp me wel om met een aantal dames in gesprek te geraken, althans in het begin van de avond, toen er enkel de vroege vogels waren.

Het was aangenaam, maar ik ben niet iemand, die “spontaan” bij iemand, die ik niet ken, uit de hoek kan komen. Verder als koetjes en kalfjes geraak ik meestal niet.

Ik zie jullie al denken: “maar meer wordt er toch ook niet verwacht op zo’n avond?” Ja.. dat weet ik wel. Maar zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar... Degene die mijn blogs lezen, zullen dat al wel gemerkt hebben :)

Later op de avond kwamen “groepen” binnen: aparte groepjes van mannen en vrouwen. Dat vond ik op dat moment als single, in de letterlijke en figuurlijke betekenis van het woord, nog wat moeilijker. Je gaat dan als "single" persoon met een groepje vrouwen praten...

Ik heb dat een paar maal geprobeerd, maar merkte dat het groepje toch meer op zichzelf gericht was.

Dus besloot ik dan om me voornamelijk toe te leggen op het dansen, om te swingen op de muziek, genietend van mijn avondje uit.

En uiteraard met mijn altijd speurende ogen bekeek ik wat andere mannen, vrouwen en groepjes deden... Sommige mannen trokken er zich niets van aan en voerden gewoon het hoge woord. Sommige vrouwen liepen van man tot man voor het slotje te proberen en af en toe een woord te wisselen ... wel voor hen was de avond natuurlijk gemaakt, veel meer als voor mij :)

Ik ben meer een one-on-one persoon. Ik hou ervan om mijn focus op 1 persoon te leggen, daarmee een contact op te bouwen, samen dingen te doen, koken voor iemand, veel praten (en meer dan over koetjes en kalfjes :) )

Zo’n avond is misschien niet voor mij, volgens het doel wat er achter zit, maar het is wel een fijne avond uit. Ik heb geweldig gedanst (op mijn eigen manier natuurlijk :) ) en genoten van de sfeer... Toen ik terug naar de auto wandelde dacht ik tevreden: “ik heb het toch goed met mezelf” :)

En dat is voor mij het allerbelangrijkste...


geplaatst door Steffo - 4983 keer gelezen

beoordeeld 2.8/5 (15 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be