Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 5 december 2015

Troostprijs

Was mijn blog aan het herlezen voordat ik hem plaatste, moest een fout herstellen, de verkeerde toets ingedrukt en ploeps, WEG ...GRRRR, frustratie!!

Dit is vooral om mezelf te troosten:

Een verhaal van de onvergetelijke Mulla Nasrudin:

Aan mijn geliefde vrouw,

gedurende het afgelopen jaar heb ik geprobeerd om 365 keer met jou de liefde te bedrijven aan een gemiddelde van één keer per dag en de volgende lijst geeft al je redenen om mij af te wijzen.

De kinderen zullen wakker worden: 7; het is te heet: 15; het is te koud: 3; te moe: 19; te laat: 16; te vroeg: 9; doen alsof je slaapt: 33; het raam staat open, de buren zullen ons horen: 3, rugpijn: 16; kiespijn: 2; hoofdpijn: 6; niet in de stemming: 31; de baby is rusteloos en zal huilen: 18; je hebt teveel gedronken: 7; we hebben gasten die in de kamer hiernaast slapen: 7; "Is dat het enige waar je kunt aan denken?": 62. Liefste, denk je dat we deze gang van zaken kunnen verbeteren het komende jaar?

Je liefhebbende echtgenoot, Nasrudin.

De 'echte' blog volgt later.


geplaatst door Akleipan - 4880 keer gelezen

beoordeeld 1.8/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be