Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 30 december 2015

Van Oud naar Nieuw...

2015 is bijna voorbij, het nieuwe jaar 2016 staat al bijna te roepen...

Toegegeven, het is allemaal wat overroepen, het overgaan van oud naar nieuw. De hele wereld leeft hiernaar toe. Tijdzone over tijdzone gaat over van 31 december 2015 naar 1 januari 2016. Iedereen drinkt champagne en je wenst elkaar het beste voor het nieuwe jaar.

Je maakt voornemens, die je de volgende dag al bijna vergeten bent, met die kleine of grote kater, die in je hoofd vervaarlijk zit te grommen en te krabben :)

Een werelds groepsgebeuren en je moet eraan mee doen of je bent een zielenpoot.

Hoe vaak is aan me deze week gevraagd, wat ik ga doen? En dan antwoord ik: "niks... bijzonders. Ik ga rustig thuis zitten: ik heb wat lekkere hapjes gekocht, ik ga wat tv kijken, wat gitaar spelen en rustig genieten van mijn avond".

Vaak word je dan bekeken of je van een andere planeet komt. Andere bekennen dan met een jaloerse toon in hun stem: "goh ik wou dat ik het op die avond ook zo rustig had".

Ik herinner me nog een gesprek met iemand, die op 31 december verjaart. "Oh tof", zei ik, "je kan altijd wel met reden een feestje houden".

"Helemaal niet zo tof", antwoordde hij, "iedereen is met andere dingen bezig en zo gaat mijn verjaardag voorbij, zonder dat het iemand opvalt". Ik knikte en snapte zijn punt. Weinig kans dat je veel vrienden thuis vindt voor een verjaardagsfeestje.

Voel ik me eenzaam of alleen op Oudejaarsavond? Maar neen: ik ben soms wel alleen, maar nooit eenzaam. Ik kan best leven met mezelf en ben altijd aangenaam gezelschap :)

Toegegeven, ik zou het fijner vinden om 1 of meerdere mensen te ontvangen, lekker voor ze te koken en gezellig wat te praten. Maar daarvoor hoeft het echt niet oudejaar te zijn: dat mag voor mij op elke dag van de week.

Dus neen, ik doe op Oudejaarsavond niet mee aan de groepsdruk van Oud naar Nieuw.

Maar als je me vraagt, wat je me mag toewensen... wel: een goed lief :)

En... ze mag me komen vervoegen op elke dag van de week.

Prettig eindejaar en een goed nieuw begin ! :)


geplaatst door Steffo - 4867 keer gelezen

beoordeeld 3.06/5 (16 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be