Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 28 januari 2015

Ik ben introvert. En dan? (vervolg)

In een vorige blog heb ik de belangrijkste verschillen tussen introverten en extraverten toegelicht en ook geprobeerd om een aantal clichés of misverstanden op te klaren. Nu wil ik kort iets schrijven over de impact van introvert of extravert zijn op relaties. Ik doe dit niet als relatie-expert – want dat ben ik niet – maar gewoon om inzichten of ervaringen te delen.

Lees verder!

geplaatst door Seniorzaterdag 17 januari 2015

Dag nieuwe leden....

In mijn vorige blog had ik het over de gedachten, die men met Kerstmis en Nieuwjaar heeft en de goede voornemens, die men maakt. Maar er is nog iets dat terug komt bij het begin van het nieuwe jaar: de toestroom van nieuwe leden op de dating sites.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 2 reactieswoensdag 14 januari 2015

Ik ben introvert. En dan?

Introverten zouden verlegen zijn, gesloten, mensenschuw of zelfs asociaal, weinig communicatief of sociaal onhandig…. Ik ben er zelf eentje en ervaar regelmatig dat veel van wat over introverten wordt gedacht, te maken heeft met huizenhoge misverstanden enerzijds en anderzijds met onze maatschappelijke verering van extraverten. Tijd dus om één en ander recht te zetten.

Er bestaan maar weinig pure introverten of extraverten.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 6 reactiesdinsdag 13 januari 2015

Het nieuwe jaar...

De feestdagen zijn weer voorbij... en we zijn weer aan het werk... al dan niet met een beetje meer “ballast” als voor de feestdagen :)

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 2 reactiesmaandag 5 januari 2015

Hey ! En hoe reageer jij ?

Interesse... geen interesse... uit beleefdheid... ik krijg allerlei soorten antwoorden op mijn berichten... Hoe interpreteer ik die?

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 5 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be