Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 november 2015

WIKKEN en WEGEN

We zouden te veel na-denken, voor- en nadelen oplijsten, wikken en wegen. We willen er te weinig voor gaan of we durven ons niet smijten. Jammer, want het leidt vaak tot niets doen, tot op de zijlijn blijven balanceren om er dan eens af te vallen met onze smikkel op de grond en veel spijt te hebben.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 8 reactiesdonderdag 26 november 2015

Zwijgen

geplaatst door Akleipan - 2 reactiesvrijdag 20 november 2015

Singles party

Vorig weekend was er een singles party in Antwerpen. Ik had me ingeschreven om de sfeer eens gaan op te snuiven en wie weet wat er op zo’n avond kan gebeuren.

Lees verder!

geplaatst door Steffo - 2 reactieswoensdag 18 november 2015

EEN WERKWOORD (vervolg)

Mijn vorige blog eindigde met de suggestie om als partners of bijna-partners, gescheiden of nog net-niet-gescheiden… tegenover elkaar te gaan zitten, elkaar een tijdje in de ogen te kijken en je bewust te worden hoe dit aanvoelt.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 14 reactiesmaandag 16 november 2015

13 november

Terwijl ik de kladversie van deze blog begin te schrijven, wordt er zowat overal in Europa een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de terreuraanvallen in Parijs.

Lees verder!

geplaatst door Akleipan - 2 reactiesmaandag 2 november 2015

Schipperen

Het is november, laten we nog even stilstaan bij verlies en dood ... en bij leven en liefde want ze hebben alles met elkaar te maken. Toen mijn dochter geboren werd, wist ik: "Ik ben kwetsbaar nu tot het einde van mijn dagen want ik kan haar verliezen." Ik denk er af en toe aan dat ze kan sterven, niet als een morbide oefening in zelfkastijding maar als iets dat kan gebeuren in het leven, als een mogelijkheid. Ik zal in duigen vallen mocht dat ooit zo zijn maar ik weet ook dat dit de prijs is die ik zal betalen omdat ik haar graag zie.

Lees verder!

geplaatst door Akleipan - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be