Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 6 januari 2016

Yes it can!

Zij, weduwe. Het gebeurde een paar jaar geleden. Ik weduwnaar al een jaartje langer. Argentijnse tango bracht ons in contact. Een intense gevoelsbeleving, op de beats van meeslepende muziek. Een snellere manier om elkanders echtheid te ontmoeten of uit de weg te gaan, bestaat wellicht niet. En zo geschiedde. Eens de koetjes en de kalfjes afgehandeld, ging het ongedwongen over hij en zij die er niet meer zijn. Nog mee bezig dus! Nog niet losgelaten! Nog niet echt een plaats gegeven! Nog niet vrij genoeg om in een nieuw relatieavontuur te stappen!… Zowat alle clichés passeerden. Open en kritiekloos. Het kon allemaal. En we bleven dansen ook steeds meer fysiek of close. Heerlijk.

Iemand graag zien kent geen stop. Ook niet na de dood. Verbondenheid of gehechtheid blijft en dit is oké. Zo heb ik het altijd aangevoeld. Vaak in eenzaamheid omdat weinigen deze visie delen. Tot voor kort. 'Una noche mas’ (Yasmin Levy), een aanstekelijke en meeslepende melodie, waarop veel tangodansers zich graag laten gaan. Zo ook wij. En een etmaal later dit mailtje:
‘ xxx (naam overleden partner) zit diep in je hart. Ze zal er altijd in blijven zitten en dat vind ik nu juist zo mooi aan jou. Als wij de dans delen en onze harten openen, zijn onze geliefden er altijd bij, ik vind het een mooie gedachte. Veel mensen denken in hokjes, een relatie aan, een relatie af....maar echte liefde stroomt en verbindt en je bent blij als de ander het goed stelt.’
Beste daters op deze site, jullie kunnen wellicht niet voelen hoe ongelooflijk fijn ik dit vond. En neen, we zijn geen’ koppel’ zoals dat heet. Gewoon minzame vrienden.
Bij het begin van dit nieuwe jaar roep ik dus nog eens hard om alle clichés of beperkende overtuigingen in verband met afgebroken relaties en rugzakken kilometers ver weg te gooien en het verdere leven vorm te geven op de beats van wat je van binnenuit voelt in plaats van wat je (be)denkt of wat anderen in jouw plaats hebben bedacht.
Het ga jullie goed in dit nieuwe jaar.

Enjoy the road
senior


geplaatst door Senior - 5595 keer gelezen

beoordeeld 4.18/5 (28 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be