Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 9 maart 2016

En nu?

Al ruim 35 blogs geschreven. Over verschillende aspecten van relaties en relaties zoeken. Over de miskende rijkdom van introvert zijn en de ‘mis’handeling van onze rugzak. Over dat je best niet te veel vragen stelt als je iemand echt wilt keren kennen. Over dat we in profielen vaak niet lezen wat er staat geschreven. Over mythes die we voor waar aannemen in verband met multitasken , de eerste indruk en de liefde als werkwoord. Over de mannen die maar blijven vallen op het uiterlijke van vrouwen alhoewel de schoonheid van een mens van binnen (zou) zit(ten). Over bindingsangst en bindingswijsheid. Over de maakbaarheid van romances…..

Telkens een inspanning maar met graagte gedaan. Maar nu loopt de batterij met inspiratie geleidelijk aan leeg. Waar moet of kan een mens nog over bloggen op deze site? Het is allemaal al eens gezegd of geschreven. Of toch niet? Misschien smachten sommigen al tijden lang om een standpunt te horen over dit of dat. Liefst een mening die aanleunt bij wat gedrags- of humane wetenschappen erover vertellen. Ik zou zeggen, jullie zijn vrije wezens. Dus zeg uw zeg hier in een reactie op deze blog. Alhoewel. Vanop mijn schouder fluistert dat stemmetje me weer in de oren dat ik zoiets best niet schrijf, namelijk dat van die vrije wezens. Lieden die hier diep over hebben nagedacht, zoals wetenschappers en zowaar ook filosofen, zijn het er redelijk over eens: wij hebben geen vrije wil omdat ze niet bestaat. Voor sommigen een bevrijdende ontdekking, voor anderen een verbijsterende donderslag bij heldere hemel. Maar we voelen ons wel vrij, althans zo nu en dan. Dat is toch al iets.
Zou ik het doen? Ik bedoel een aantal blogs wijden aan deze bizarriteit. Ach, ik moet dat misschien niet eens vragen, want ik ben vrij om daar eigenmachtig over te beslissen. Toch?

Enjoy the road
Senior


geplaatst door Senior - 5507 keer gelezen

beoordeeld 4.43/5 (21 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be