Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 17 maart 2016

Happy single


Als men met sommige koppels of met recentelijk van elkaar gescheiden singles spreekt dan zijn er heel wat jaloers op het mooie en vrije leven van een single. Als koppel door het leven gaan heeft inderdaad zijn uitdagingen, zeker met een kroostrijk gezin. Er moet heel wat gepland en afgesproken worden en vaak loopt het achteraf nog anders dan gepland. Wanneer beide ouders een druk bezette job hebben en de kinderen nog naschoolse activiteiten willen doen dan moet men al gedoctoreerd hebben om alles netjes in te plannen en uit te voeren. Singles hebben al deze problemen niet.
Als het single leven dan toch allemaal zo ideaal zou zijn dan stel ik me de vraag waarom er toch heel wat jongeren relaties aangaan waar ze eigenlijk niet klaar voor zijn of moeilijk passen in hun huidige bezigheden.
Ook scheidingen en relatiebreuken worden snel “vervolgd” met nieuwe relaties. Een periode van rouw en bezinning zou interessant zijn maar misschien te moeilijk om alleen door te komen. Problemen worden hierdoor vaak ontvlucht en meegenomen naar volgende relaties. Er kan beter heel goed nagedacht worden over waar het schoentje wrong en eventueel zou dan ook nog kunnen verder gewerkt worden aan een gedragsverandering of zelfs de relatie opnieuw een kans geven.
De laatste jaren worden ook meer en meer activiteiten opgericht om het leven van singles aangenamer te maken of contactmogelijkheden te creëren. Naar mijn mening kan dat ook enkel “boomen” als daar effectief grote vraag naar is en die zou dan ook enkel door singles gecreëerd worden.
Zo “happy en allesomvattend” kan het single leven dus niet zijn. Het aspect echte liefdevolle, respectvolle omgang met intimiteit kan maar naar behoren ingevuld worden als men als niet-single door het leven gaat.
De echte “happy” levensweg moeten we echter allemaal zelf zoeken en maken, met vallen en opstaan, omleidingen, wegversperringen,… Iedereen is het zeker waard en met doorzetting, vertrouwen en een beetje geluk kunnen we dat geluk in de liefde wel vinden.


geplaatst door Geertvl - 5609 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be