Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 19 mei 2016

Welkom in de wondere wereld van het www-winkelen

Zijn profieltje is aangemaakt, zijn toegang tot het virtuele shoppingcenter is betaald. Popelend van ongeduld trappelt hij ter plaatse om van start te gaan. Op zijn boodschappenlijstje staat maar één ding: een lief. Het gewenste product moet natuurlijk wél aan een aantal eisen voldoen, want uit ervaring en stabiel in het leven staand weet hij wat hij wil (en nog beter wat hij NIET wil). Zijn verlanglijstje is opgesteld, zijn – naar eigen zeggen – leeggemaakt rugzakje torst hij dapper op zijn schouders en zijn pen houdt hij in de aanslag om die items af te vinken die hij meent gevonden te hebben.

Eerst maar eens goed rondkijken, want hij wil zeker geen kat in de zak aanschaffen. Mooie, blinkende etalages te over met dames die zich op foto van hun beste kant laten zien. Jammer dat hij ze niet onmiddellijk in real life kan bekijken om te beoordelen of het plaatje ook waarheidsgetrouw is. Want uit zijn comfortzone treden is aan deze kritische klant niet besteed, dat doet hij pas als hij een garantiebewijs heeft gekregen.

Daarna vergelijken: wie is gezegend met welke eigenschappen? Na verloop van tijd stelt hij vast dat het quasi onmogelijk is iemand te vinden die hét voor de volle 100% is. Beetje koehandel met zichzelf dan maar: ben ik bereid om er bepaalde “gebreken” bij te nemen? Pfff, zó moeilijk had hij het zich niet voorgesteld.

Wat raar, er zijn geen prijzen vermeld, ook dat maakt onze shopper een beetje wantrouwig. Hij heeft namelijk in het verleden niet altijd even positieve ervaringen met “het product” en als het dan ook nog zou leiden tot een financiële kater… wat een nachtmerrie. Het koude zweet breekt hem uit. Was er maar iemand die hem kon helpen… een van zijn wolkje afdalende “deus ex machina” die de oplossing op een presenteerblaadje zou aanbieden! Helaas pindakaas: wishful thinking…
Ten slotte beslist onze consument – na wat schriftelijke info te hebben gevraagd én gekregen – dat hij onverrichterzake huiswaarts keert. Ook een proefpakket lijkt hem te riskant. En raar maar waar: stiekem is hij opgelucht, want - ook al is zijn winkelwagentje leeg - hij is ook niet gekwetst en god – zij – dank: alles blijft bij het oude!

Misschien had hij meer kans op succes gehad als hij een andere bril gedragen had. Dan had hij namelijk gezien dat hij in een vintage-winkel was, vol tweede- derde- en ik-weet-niet-hoeveelste-handsspulletjes en dat daar de schoonheid en de waarde vaak in de “gebreken” zit.

Als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg… ♥


geplaatst door Chidante_ - 5332 keer gelezen

beoordeeld 3.82/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be