Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 10 juli 2016

Komkommertijd

Twee maanden vakantie: wat een luxe! De riem mag er weer af na een laatste trimester van hollen en rennen. Na een eerste weekje van pure rust en euforie, voel ik me nu een beetje verweesd. Weinig nieuws onder de zon op televisie (niet dat ik veel kijk, maar toch) en ook op M4M en T2S lijkt de slowmotionmodus ingezet, terwijl je juist zou denken dat de zomer de mensen zou motiveren om initiatief te nemen en uit hun kot te komen… weer of geen weer ;-).
Ik ben dan maar eens gaan grasduinen in het archief van de blogs (een mens moet toch iets doen met die zee van tijd hé ;-) ) en kwam ook daar tot de vaststelling dat er al heel veel geschreven is over daten, profieltjes mét en zonder foto, over rugzakjes, eisenlijstjes, to answer or not to answer en ga zo maar door. De verzuchtingen herhaalden zich telkens in andere bewoordingen, maar au fond vertelde wel iedereen min of meer hetzelfde verhaal. Zou het dan toch zo zijn dat alles op een gegeven moment terugkomt? Dat sommige dingen nooit veranderen? Dat vind ik een moeilijke… als rasoptimistje wil ik namelijk graag geloven dat het alleen maar bergop gaat, dat ik mijn leven zelf creëer en mijn kansen zelf schep. Voor een relatietango moet je echter met zijn tweeën zijn en ben je dus ook een beetje afhankelijk van de inzet van de ander. Momenteel accepteer ik mijn gevoel van “pffffffff…”

Maar morgen wordt het zéker beter :-).


geplaatst door Chidante_ - 7323 keer gelezen

beoordeeld 3.3/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be