Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 23 mei 2016

Alzheimer-light

Ik voel dat ik een streepje ouder aan het worden ben… met lijf en leden gaat alles nog tiptoppie, maar in de bovenkamer wil er tegenwoordig hier en daar nog wel eens iets haperen. Ik betrap mezelf op het veelvuldig gebruik van die gekleurde post-itjes (die je zo goedkoop bij de Action kan kopen ;-) ) om toch maar mijn beginnende Alzheimer-light te camoufleren. Ook heb ik steeds het gevoel dat alles alsmaar sneller gaat, zodat ik soms het spoor wat bijster raak.

Lees verder!

geplaatst door Chidante_ - 3 reactieszondag 22 mei 2016

Schoenen

Zal ik een paar nieuwe schoenen kopen? Ik kan me bewust zijn of weet hebben van die vraag, maar ik heb ze niet bewust gesteld. Ik heb vooraf niet gewikt en gewogen en dan doordacht besloten om die vraag te stellen. Ze is er plots. Ze duikt als het ware op uit het niets. Ik heb er geen controle over.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 1 reactiedonderdag 19 mei 2016

Welkom in de wondere wereld van het www-winkelen

Zijn profieltje is aangemaakt, zijn toegang tot het virtuele shoppingcenter is betaald. Popelend van ongeduld trappelt hij ter plaatse om van start te gaan. Op zijn boodschappenlijstje staat maar één ding: een lief. Het gewenste product moet natuurlijk wél aan een aantal eisen voldoen, want uit ervaring en stabiel in het leven staand weet hij wat hij wil (en nog beter wat hij NIET wil). Zijn verlanglijstje is opgesteld, zijn – naar eigen zeggen – leeggemaakt rugzakje torst hij dapper op zijn schouders en zijn pen houdt hij in de aanslag om die items af te vinken die hij meent gevonden te hebben.

Lees verder!

geplaatst door Chidante_ - 2 reactiesdonderdag 12 mei 2016

Ik wil gevonden worden

"Ik zoek niet, ik wil gevonden worden", las ik diagonaal door haar zuinige beeldloze profieltje. Het bracht me abrupt wat in verwarring. Want ik hád haar zopas gevonden! Ze stond gewoon tussen de zoekresultaten toen ik "regio: Vlaams-Brabant" aangevinkt had. Zo eenvoudig was het om haar te vinden. :-).

Lees verder!

geplaatst door Axe - 2 reactieswoensdag 11 mei 2016

Vrij(e)wil(lig)

We maken keuzes. Bijvoorbeeld voor ‘lat’, ‘fwb’, seriële of zelfs levenslange trouw. Op de vraag ‘waarom’, kunnen we gemakkelijk antwoorden. We sommen dan redenen op. We kozen dus bewust.

Lees verder!

geplaatst door Seniordinsdag 10 mei 2016

Blijvende hartstocht en romantiek

Men zou kunnen denken dat gestreste koppels hun probleem het eenvoudigst oplossen door weer dingen te gaan doen die in het begin van hun relatie zo leuk waren. Ze maakten je immers zo gelukkig in het begin van de relatie, waarom zou het dan nu ook niet meer werken?

Lees verder!

geplaatst door Geertvl - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be