Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 29 juni 2016

Taalkronkels in datingland.

 

Spelen met taal. Ik hou ervan. Het quasi onzegbare vatten in geschakeerd taalgebruik. Een waar genoegen om te doen of te proberen. Een waar genoegen om te lezen. Gaande van ‘Hij heeft zijn auto rond een paal geparkeerd’ tot hilarische quotes over zeepkistfilosofen.

Lees verder!

geplaatst door Seniordonderdag 16 juni 2016

Only human???

Ik heb vandaag iets meegemaakt dat me toch wel met verstomming geslagen heeft, ik ben er eerlijk gezegd eigenlijk nog steeds een beetje van mijn melk van…

Lees verder!

geplaatst door Chidante_ - 1 reactiezondag 12 juni 2016

La solitudine!

Een waar gebeurd verhaal (namen zijn fictief gemaakt).
Ik leerde haar kennen op M4M. Jonge veertigster, blond, intelligent, knap, leuke job, open karakter... maar, ze woonde in Veurne, samen met haar tienerdochter. Helemaal niet evident voor een jongen als ik die op de dorpel van het Limburgse zijn vaste stek gevonden heeft. Dus citeerde ik haar maar een regel uit het bekende lied van haar stadsgenoot en bekende vlaamse zanger: '‘k Weet dat de liefde geen grenzen kent - Maar te ver is te ver' :-). En dat begreep ze. We zwoeren dan maar een dure eed om elkaar nooit te ontmoeten :-).

Lees verder!

geplaatst door Axe - 9 reactieszaterdag 11 juni 2016

Hardleers

‘Ik kom meer naar jouw appartement dan jij naar het mijne.’

Lees verder!

geplaatst door Senior - 3 reactieszaterdag 4 juni 2016

Perfect

De humoristische, maar heel ware blog van Axe heeft diep in mijn binnenste een gevoelige snaar geraakt. We zijn allemaal op zoek naar de perfecte partner. Ah ja, want wij zijn het waard en we willen alleen het allerbeste voor onszelf, met minder nemen we geen genoegen, toch? En àls we dan toch opnieuw (moeten) beginnen, willen we het “the second time around” beter doen dan de eerste keer. Want we zijn hoogopgeleiden en die stoten zich zeker geen twee keer aan dezelfde steen.

Lees verder!

geplaatst door Chidante_ - 2 reactiesvrijdag 3 juni 2016

Cijfers...

Wie wil ik vinden? Schreef ze.

Lees verder!

geplaatst door Axe - 8 reactiesvrijdag 3 juni 2016

Opzij - opzij - opzij

Riiiiing, vijf over half 3, laatste lesuur gegeven en weekeinde! Pffff, ik ben eraan toe na een tamelijk hectische week. Nu ik er even bij stil sta: dat gevoel steekt elke keer wel weer de kop op. Hoe komt het toch dat mijn hoofd er telkens - op vrijdagmiddag eigenlijk al - zo’n beetje de brui aan geeft?

Lees verder!

geplaatst door Chidante_ - 1 reactiewoensdag 1 juni 2016

Wegens te oud

Oeps. Het was deze week voorpaginanieuws op de radio. Iemand mocht van een populaire keukenbouwer, niet op sollicitatiegesprek komen. Wegens te oud. Zo stond het in een e-mail gemeld. Gevolg: klacht, proces, veroordeling en boete!

Lees verder!

geplaatst door Senior - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be