Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

woensdag 27 juli 2016

Inspanningen

'Wat ik van hem vond', wou ze weten. Ze had hem van het internet gehaald, gratis nog wel, bij zo'n 7-dagen gratis actie ter gelegenheid van haar verjaardag. Nou, echt een koopje dus. Nu had ik 'hem' maar 2 zinnen horen zeggen toen ik hen samen kruiste bij het boodschappen doen, dus ik kon me makkelijk van de vraag afmaken.

Lees verder!

geplaatst door FloraA - 2 reactieszondag 10 juli 2016

Komkommertijd

Twee maanden vakantie: wat een luxe! De riem mag er weer af na een laatste trimester van hollen en rennen. Na een eerste weekje van pure rust en euforie, voel ik me nu een beetje verweesd. Weinig nieuws onder de zon op televisie (niet dat ik veel kijk, maar toch) en ook op M4M en T2S lijkt de slowmotionmodus ingezet, terwijl je juist zou denken dat de zomer de mensen zou motiveren om initiatief te nemen en uit hun kot te komen… weer of geen weer ;-).

Lees verder!

geplaatst door Chidante_ - 1 reactiezaterdag 9 juli 2016

Clichés om van te houden.

Profieltjes zijn vaak op zich al leuk om te lezen. Zo kom je erachter dat het met twee gezelliger is dan alleen. Of dat daters op seniorenleeftijd nog van het leven willen genieten. Ook terrasjes doen is een topper samen met een boek thuis en een goed glas wijn of een zeldzame keer een glas goeie wijn. En verder blijft humor het altoos doen als pittig koop- of verkoopargument.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 1 reactiemaandag 4 juli 2016

Een aroma van sinaas met een vleugje cement

Vakantie! Voor een papa met twee jonge tieners een tijd om volop te genieten en samen enkele weken erop uit te trekken. Met z'n drietjes een heerlijke actieve vakantie in de Ardèche. De grillige natuur, het zomersmooie weer ... Veel sporten, spelen, praten met de kids, en vooral luisteren naar elkaar. Je voelt de band elke dag intenser worden... Niet dat de kinderen de rest van het jaar verwaarloosd worden, integendeel. Het gezinnetje komt altijd op de eerste plaats. Maar vakantie is extra-time ;-).

Lees verder!

geplaatst door Axe - 8 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be