Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 26 augustus 2016

Allee Jef, zet u daar!

Ik struin rond in het park.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 5 reactiesmaandag 22 augustus 2016

De 'Wicker Man'

Als je straks de laatste regel van deze blog gelezen zal hebben, zal je ongetwijfeld even je wenkbrauwen fronsen en denken: die kerel heeft toch wel écht een tikkeltje teveel fantasie. En misschien heb je gelijk ook ;-). Maar toch is dit verhaal waard gebeurd, én hier gebeurd.

Lees verder!

geplaatst door Axe - 3 reactieswoensdag 17 augustus 2016

Wat moet je daar nou mee?

Het was een beetje impulsief beslist: we gingen op skitrip. Dat we elkaar nog maar 2 keer hadden ontmoet, vond ik niet echt een bezwaar.

Lees verder!

geplaatst door FloraA - 2 reactiesmaandag 15 augustus 2016

Vonken en vuur

Als je op een dating site staat moet je altijd wel wat op je hoede zijn. Het internet is immers vol gevaren, en niets is wat het lijkt. Het eerste wat je vinden wil in je date is een strohalmpje vertrouwen. Vertrouwen dat de persoon is wie hij/zij beweert te zijn: oprecht, eerlijk, een goed karakter, ... zodat je je veilig en wat comfortabel kan voelen bij een eerste afspraakje. Een foto is voor heel wat singles hierbij een eerste positieve "identity check". Iemand die zijn/haar foto publiceert, durft zichzelf alvast te tonen, te laten identificeren. Anderen zijn eerder terughoudend, en tonen zichzelf niet, of pas veel later in de contactfase. Wie zijn de 'usual suspects', profielen zonder foto ? ;-). Een line-up, vanuit mijn ervaringswereld dan:

Lees verder!

geplaatst door Axe - 6 reactiesmaandag 15 augustus 2016

Wie ben ik?

Ik ben open en direct.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 1 reactiedonderdag 11 augustus 2016

Catch-22

Dat moest hem zijn: mijn match. Op papier althans. Volgens zijn profiel een eigen mening, spraakzaam en eerlijk - precies wat ik zocht. En of hij een mening had, uitgesproken zelfs, zonder vragen en echt over alles, over iedereen, vaak zonder fundering en van tolerantie weinig spoor.

Lees verder!

geplaatst door FloraAzondag 7 augustus 2016

IK DROOM

geplaatst door Senior - 1 reactievrijdag 5 augustus 2016

Geen berg hoog genoeg?

Misschien had je ook al eens het genoegen: een date met meneer (of mevrouw) Nooitcontent: warm niet heet genoeg, koud niet fris genoeg, sneeuw nooit wit genoeg, het park niet groen genoeg, geen berg hoog genoeg... kortom, altijd wat.

Lees verder!

geplaatst door FloraA - 3 reactiesdonderdag 4 augustus 2016

Kerel, kies zorgvuldig je ex-man :-)

Eerst dacht ik dat het makkelijk zou worden. Het plan was ingenieus eenvoudig: 1. Vind snel de liefde van je leven. 2. Verlaat samen dankbaar en dolverliefd met stille trom de dating site en word ongelooflijk gelukkig. En 3. Keer er nooit meer terug :-).

Lees verder!

geplaatst door Axe - 1 reactiedinsdag 2 augustus 2016

Eigenaardigheden

"Wat staat die gast daar nu te doen", vroeg mijn vriendin. We waren gestopt om te tanken en toen ik terug instapte, zag ik over wie ze het had. Hij keek om de haverklap op zijn horloge, alsof hij op iemand wachtte. Maar rondkijken deed hij niet, hij tuurde resoluut naar de grond en keek voorbijgangers van onderop aan. De ostentatieve horlogecontrole leek daardoor eerder compulsief.

Lees verder!

geplaatst door FloraAVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be