Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 januari 2017

Kan ik hiermee over straat ?

Een extra kopje koffie lang, op deze zondagochtend, struinde ik nog even door de profielen en toen merkte ik dat het bezoeken van een datingsite veel weg heeft van een dagje shoppen, meer bepaald het windowshoppen. Eerst en vooral twijfel je of je wel echt iets nodig hebt, maar dan besef je dat er nog een leegte is, dus besluit je om toch maar even te kijken of er iets in de etalages ligt dat je bevalt, of dat je kan inspireren. 

De solden lopen op hun laatste benen en de nieuwe collectie is binnen (Daters, dit is een metafoor, neem het niet te serieus, de vorige collectie was ook leuk, alleen hebben ze waarschijnlijk de juiste maat of kleur niet meer, of hangt het stuk dat jij zoekt er niet direct zichtbaar bij, dus af en toe een update kan nooit kwaad). Je slentert langs de profielen, eh uitstalramen, op zoek naar dat ene stuk dat jij graag ziet. En dat jou past. Dat je, echt waar, nodig hebt, want het vorige was versleten, afgedankt, ...

Hier en daar twijfel je, maar dan besluit je toch even in de rekken te snuisteren en heel misschien iets te passen. Die pasbeurten verlopen niet altijd zoals je het zou willen : te groot, te klein, de kleur staat je niet, te lang, te kort, staat te oud, te jong. Je stelt jezelf de vraag : "Wat zullen mijn kinderen ervan denken als ik hiermee over straat loop ?"  De mening van anderen blijft toch wel belangrijk, in de meeste gevallen. Niets zo frustrerend als een pashok.

Het is een serieuze activiteit dat shoppen. Ga je voor casual, sportief, gekleed, gemakkelijk ...? 

Eens je keuze gemaakt moet je nog even inspecteren : samenstelling, is het krimpvrij, rekt het uit, welk wasprogramma, zijn er geen steekjes los, kan het tegen een stootje, is het knuffelzacht, voelt het aangenaam, ...?

Ach ja, en wie overkomt het niet dat je met iets anders thuis komt, dan voorzien ? En is het niet algemeen geweten dat je eerst moet passen voor je kunt zeggen of iets je past of niet ?

Veel succes ! Ga ervoor !

 


geplaatst door Vlas - 4087 keer gelezen

beoordeeld 2.82/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be