Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 5 januari 2017

WE DOEN HET WEER

In deze tijd van ’t nieuwe jaar. Wensen strooien in het rond. Gewone, gewoon uit gewoonte. Of doordacht originele. Soms ook wijze, passend bij grijze haren. Of hoogst inspirerende citaten. Vaak gekleurd met een vleugje spiritualiteit. Van deze laatste soort hou ik nogal. Geen idee hoe dit komt. Graag lijst ik een aantal favorietjes op.Voor wie het interesseert of voor hergebruik. Later.

‘De meeste mensen zijn teleurgesteld als hun zorgen uitkomen. Strikt logisch gezien is dat een beetje vreemd. Als je je zorgen maakt en ze komen uit, dan is er iets gelukt, dan heeft het creatieproces gewerkt.’
‘Het leven is als een piano. Wat je eruit krijgt hangt af van hoe je het bespeelt.’ (T. Lehrer)
‘Vaak zijn mensen als een blad dat valt. Als speeltuig van de wind draait en wentelt het, om ten slotte ter aarde te tuimelen. Anderen echter, zij zijn sterk in de minderheid, lijken op sterren die een vaste baan hebben. Zij zijn onbereikbaar voor de wind en bezitten een wet en koers in zichzelf.’ (Siddhartha)
‘Er zijn maar twee dagen in het jaar waarop men helemaal niets kan doen. De ene is gisteren en de andere morgen. Dit betekent dat vandaag de juiste dag is om lief te hebben, te geloven en in de eerste plaats te leven.’(Daila Lama)
‘May what I/you do, flow from me like a river, no forcing and no holding back, the way it is with children.’ (R.M. Rilke)
‘When you talk, you are repeating what you already know. When you listen, you may learn something new.’   ‘Als je mijn gedachten zou kennen die ik niet kan zeggen in woorden, zou er in stilte een fijn gesprek ontstaan.’ (Paula Hagenaars)                                                                                                                     ‘Dit vind ik de meest hoogstaande taak van een verbintenis tussen twee mensen: dat elk de eenzaamheid van de ander beschermt.’ (R.M. Rilke)

Wie vult verder aan?

Enjoy the road.
Senior


geplaatst door Senior - 6383 keer gelezen

beoordeeld 3.92/5 (13 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be