Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 14 april 2017

Bezigheden

Een site als deze levert interessante weetjes op. Voer voor een nieuw bevolkingsonderzoek. Deze week bekeek ik zo'n beetje de vrijetijdsbesteding van de gemiddelde M4M'er. Het mannelijke deel ervan, toch.
Mijn leeftijdsgenoten (met een marge naar onder en naar boven) zijn zeer actief. Ze fietsen, wandelen, dat laatste bij voorkeur aan zee, rennen, zeilen, golfen, fitnessen en/of doen aan motorrijden.
Er zijn ook heel wat medezoekers die hun vrije tijd vullen met tuinieren of het huis op te knappen. Sommigen laten de hond uit.
Ook terrasjes en sauna's lijken populair, net als skiën. 

En alweer stel ik mij allerlei vragen.
Waar is het door Bloso zo gepromote sportelen gebleven ? Voor degenen onder ons die het woord sportelen niet kennen, dat is sporten op rustig niveau, gecombineerd met een drankje op een terrasje. Met andere woorden, je fietst of wandelt een eindje en dan vul je de calorietjes weer aan met een frisse pint of een biertje van een iets zwaarder kaliber. 
Een enkeling durft al eens toegeven dat hij gaat bowlen, of petanquen. Naar de schieting gaan, gaan kaarten of darts spelen, dat kom je hier niet tegen. 
Zeldzaam zijn degenen die het bij passief sporten houden, thuis of in groep : voetbal kijken, tennis kijken, koers kijken, ...
 

Dat laatste vind ik vreemd. Een groot deel van mijn leeftijdscategorie is nog aan het werk. Je zou denken dat een man dan na de dagtaak in de zetel ploft en zapt... En dat hij in het weekend moet recupereren. 
Maar niets van dat alles. De moderne man interesseert zich voor kunst en cultuur, leest, luistert muziek en ... doet aan sport. En hij kookt. Eten.

Dus rijst alweer een volgende vraag. Hoe krijgen jullie, lieve mannen, dat voor elkaar ?
En bovendien hebben jullie nog tijd om actief op zoek te gaan naar een vriendin. En daarin schuilt de belofte, dat jullie, als jullie prinses (dame met klasse, slank, stijlvol gekleed, sportief, ...) ook tijd zullen hebben voor haar.

Hoedje af, mijne heren. Jullie zijn nu al mijn superhelden. Stuk voor stuk. 

 


geplaatst door Vlas - 4977 keer gelezen

beoordeeld 2.57/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be