Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 16 april 2017

Bloemkool en aardappelen

Ze zuchtte. In haar profiel stond nochtans duidelijk dat ze geen keukenprinses was. Ze kon wel koken, dat wel. Eten dat deed ze wel graag. Liefst uit eten. In leuk gezelschap.Toch was het haar al twee keer overkomen. De eerste bracht geen bloemen mee. Hij wou haar verrassen met een bloemkool en een zak aardappelen. Hij had ook kip mee. Het menu lag dus al vast. Hij had gekozen.
Eerst vond ze het wel iets speciaal, een man die haar verraste met rauwe groenten, hoewel ze toch wel liever uit eten was geweest, ook al deelden ze de kosten. Of een roos, dat had ook iets gehad. Nee. Ze kreeg de ingrediënten voor een maaltijd voor twee. Achteraf vond ze het jammer. Ze vond dat hij een kans gemist had. Een kans om te tonen dat ze wel een uitje waard was. Maar het zat niet in hem. Hij had het niet. Steevast probeerde hij haar blij te maken met groenten en fruit. Nee, geen wulpse aardbeien. Appelen, peren, al eens een mandarijntje. 
Ze probeerde niet te ondankbaar te lijken, want ach, hij bedoelde het goed. Maar hij was als jongste uit een groot gezin duidelijk grootgebracht met de gedachte, dat voedsel schaars kan zijn. Je zag het ook aan hem.  Dat hij uit die tijd stamde.

Een volgende nodigde haar uit. Ook dit keer werd er blijkbaar van haar verwacht dat ze aan de kook ging. Dit keer met witloof. Nu kon ze wel lekker koken met witloof. En dat zag ze aan hem. Hij genoot zichtbaar. En er was nog over voor de volgende dag.

Achteraf vroeg ze zich af hoe het kwam. Leek ze nu echt het groententype ? Ze dacht het niet. Ze vond zichzelf eerder een bloementype. 

Misschien dacht ze, moet ik het op mijn profiel vermelden.  
Ze zuchtte. 

PS. Al de personages uit dit blogbericht zijn verzonnen.


geplaatst door Vlas - 4862 keer gelezen

beoordeeld 2.13/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be