Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 20 april 2017

De kracht van gratis kuisvrouw !

In onze VME (vereniging van mede-eigenaars) werd gestemd om een firma te zoeken om de kuis van de trapzaal, gang en kelder op zich te nemen. Er werd overeengekomen om daar een budget van maximum 4000€ voor te voorzien. Hier waren een aantal tegenstemmers ,waaronder ik.
Mijn vraag naar zonnepanelen zou onderzocht worden en er zouden offertes gevraagd worden aan enkele firma’s.     Na een nachtje slapen , mijn brein werkt het best slapend, is er in mijn hoofd blijkbaar plannetje ontstaan om de syndicus een listig schrijven te overhandigen :

OFFERTE kuisvrouw MICHIGAN

Beste syndicus en leden van de beheerraad

Voorstel 1
Ik stel voor om de werken van de kuisvrouw op mij te nemen van het best onderhandelde contract GRATIS op voorwaarde dat de gelden, die hierdoor worden uitgespaard, opgevraagd worden en overgeboekt naar de reserverekening om te dienen als financiering voor zonnepanelen.

Voorstel 2
Ik stel voor om de helft van de werken van de kuisvrouw op mij te nemen van het best onderhandelde contract GRATIS op voorwaarde dat de gelden, die hierdoor worden uitgespaard, opgevraagd worden en overgeboekt naar de reserverekening om te dienen als financiering voor zonnepanelen.

Ander voorstel is voor bespreking vatbaar.

Ik denk dat u als goed beheerder van onze VME niet zonder meer aan deze offerte kunt voorbij gaan.

Vriendelijke groeten

Balemans Alois


Hier kan hij dus niet omheen.
De kuis is hoogstens eenmaal per week en "de vrouwen in de vergadering, die graag een op en top propere trapzaal wilden content stellen,"  dat lukt wel. Als je als beloning de zonnepanelen op je dak gratis financiëert is dat mooi meegenomen.


Ik moet dan wel de GRATIS kuisvrouw zelf ook betalen voor een stuk en de job doen !
En ja, ik krijg zo wel mijn goesting voor zonnepanelen op mijn dak!
En als ik de kuis niet meer graag doe, kan ik die ook minder goed doen . Dan danken ze me wel af en moeten zij maar gratis werken en/of betalen.
Denk, denk ! Mijn brein : Nadeel : geen zonnepanelenfinanciering !Voordeel : ik moet de GRATIS werkvrouw niet meer betalen !


Het voorstel legde ik ook voor aan een lid van de beheerraad van onze VME (De patron van de raad was nog op vakantie, maar zou een van de dagen terugkomen ). Dat lid was al direct voor te vinden voor mijn voorstel GRATIS werkvrouw ! Alleen boekhoudkundig zou misschien een probleem kunnen zijn....


Denk, denk ! Ik heb al een tegenvoorstel klaar !
Ook GRATIS SYNDICUS erbij pakken onder de zelfde voorwaarden(nog niet in offerte gedaan) ! Geen boekhoudkundig probleem meer8 Onze zonnepanelen gaan vlug gefinanciëerd zijn ! 4000€ gratis werkvrouw en 2400€ gratis syndicus + gratis gesjoemel van de syndicus in eigen beheer nemen !


De gevolgen bleven niet lang uit :
De vroegere betaalde werkvrouw is al gratis bezig met de kuis, nog voordat mijn voorstel in een contract bevestigd is . Toch geen geruzie , hoop ik over wie nu gratis werkvrouw mag spelen !

De syndicus wil perse een betalende werkvrouw zoeken. Dat is gestemd, zegt hij! Dus kuisfirma zoeken, laten uitvoeren en betalen ! (Hij wil dus meer geld op de rekening zien. Mogelijk wil hij een contract onderhandelen met voordelen voor de syndicus ) Hij heeft ondertussen al een nieuwe mail gestuurd met bezwaren. Wat zit daar achter ? Ik ben op het goede spoor ! ...


Besluit : Ik ga dus blijven zitten met het voorschieten van mijn zonnepanelen. (Denk, denk ! Was dat niet wat ik wou ???)


Bekijk mijn profiel op match4me.be

geplaatst door Alobale - 137 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be